Love

4 min read
2
0
419

si-a pus cineva intrebarea

Hair for it me. Ends geneticfairness body subtle still stand months…

care este cea mia mare putere din acest univers? cred ca da nu? sunt sigur ca putini dintre voi stiti care este aceasta. aceasta puetere de care vorbesc este mai veche decat timpul, poate trece prin acesta si nimic nu o poate distruge. Nici macar dumnezeu insasi. Dragostea este acea putere de care vorbesc. ea poate fi buna sau poate dauna. depinde cine si cum o foloseste. stiu ca suna ciudat. cum ar putea cineva sa foloseasca dragostea in scopurile sale. ei bine e cat se poate de real. stim cu toti istorie intr-o oarecare masura. stim ca majoritatea nenorocirlor din aceasta lume sau facut din dragoste fata de cineva sau ceva. toate aceste nenorociri se ofilesc in comparatie cu binele care l-a facut dragostea de-a lungul timpului. se spune ca daca o persoana iti este predestinta nimeni si nimic va poate opri sa fiti impreuna. pana la urma indiferet de piedtici cei 2 vor fi impreuna. a fost odata choar un film pe tema asta. un cuplu erau destinati sa fie impreuna dar din cauza unui vrajitor au fost blstemati. sau chinuit asa timp de 7 generatii pana sa fie cu adevrat impreuna. adica sau nascut si au murit de 7 ori. in fiecare generatie se intalneau exact inainte sa moara. de fiecare data mureau impreuna. deci, de aici intelegem ca atat moartea cat si timpul nu se poate pune cu dragostea.

Love
Love

problema este ca din toti care traim in acest univers doar un procent de maxim 1% sunt binecuvantati sa cunoasca dragostea pura. tot acesti binecuvantati sunt cei care ne influenteaza universul (timeline-ul nostru) .

dupa ce citesti ce am scris mai sus nu iti ramane decat sa speri pana la ultima suflare sa faci si tu parte din cei 1% binecuvantati. Mereu am spus ca se merita sa astepti si sa induri orice pentru 5 minute de dragoste pura. chiar daca sunt ultimile 5 minute din viata ta.

Te iubeste cineva? atunci pune si respecta dragostea care ti-o poarta acea persoana si bucurate de ea.

Iubesti pe cineva? atunci pune si Iubesto ca si cum ar fi ultimile momente din viata. Niciodata nu se stie ce va fi maine. Chiar daca dragostea este vesnica, viata nu este.

 

[contentblock id=9 img=html.png][contentblock id=20 img=gcb.png]Love 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

2 Comments

 1. Mika

  20 July 2012 at 09:20

  Wow …tot mai des discuti de dragoste, copii ,cuplu. Sa intelegca ai ajuns la un apogeu,al nebuniilor tale?
  Foarte frumos scris articolul. Felicitari ,mai astept si altele .

  Reply

  • Analfabetul

   21 July 2012 at 22:01

   le mai nimeresc si eu cateodata… :d ma bucur ca iti place. de acum o sa fie o categorie noua numita Teoriile Mele, unde voi scrie teoriile mele legat de tot ce ma inconjoara. ceva in genul aberatiile mele.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …