Home Aberatii Mami nevasta m-a batut iar

Mami nevasta m-a batut iar

4 min read
0
0
378
Mami nevasta m-a batut iar 1

Nu am putut crede ce am auzit astazi de la o mama. Fiul ei de 27 de ani care locuieste cu ea, mereu iese din camera si se plange la ea ca nevastasa l-a batut iar.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Sotia acestuia are 35 si lucreaza la un club de noapte ca femeie de servici. De aici ies multe discutii si certuri din cauza ca ea l-ar insela cu cei care vin la club. Pe langa asta ea castiga 8 euro pe ora acolo dar ajunge acasa uneori cu cateva sute dupa o noapte de munca. De unde extra de bani? Ea spune ca sunt clinti care i se face mila de ea ca munceste asa mult si ii ba cate un ciubuc acolo. Nici eu nu cred asa ceva.

Apoi Ea il acuza pe el ca o inseala cand este la munca cu fufele de prin oras. Din aceasta cauza se cearta toata ziua si se bat ca si cum viata lor ar depinde de asta. Nu se joaca cand se bat ci pe bune, parte in parte. Ea fiind mai mare ca volum si mai puternica il dovedeste si dupa asta el iese din camera si se duce la maicasa sa ii spuna ca nevasta l-a batut iar.

Saraca femeie nici nu stie ce sa mai faca. Daca se duce la ea si ii spune sa nu il mai bata, atunci sare el ca ars ca ce are cu nevastasa, de ce se ia de ea si tot asa.

Sau mai spun ca nu au bani de tigari si cere la parintii lui, cand ei au in buzunar 200-350 euro. Nu au bani sa cumpere mancare in casa dra mananca pe ascuns in oras la restaurant.

Cum dracu sa mergi la mama si sa te plangi ca nevasta te bate? trebuie sa fii dobitoc, nebun, nu stiu ce as putea spune sa exprime parerea mea. Mi-ar fi rusine de moarte si nu as recunoaste la nimeni, mai ales lui mama ca nevasta a bate.

Cum am spus mai sus, fata este destul de mare, ca de iti fute o tata (san) peste fata, te adoarme imediat. Nu mai spun ca are o mana de barbat ca de iti da una te invarti ca titirezul.

 

Mi-a facut ziua, discutia aceasta si acum rad de ma doare burta. Cum pula mea sa fugi la ma-ta ca te bate navasta….? nu pot intelege…. Si lumea mai spune ca numai barbatii abuzeaza femeile….

[contentblock id=38 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Sex in public la protestele din bucuresti

Protestele sunt o sansa de a face sex, de senzatii tari pentru unele persoane. Se pare ca …