Home Bani Online Metode de a face Bani Online – FreeLancer

Metode de a face Bani Online – FreeLancer

4 min read
1
0
306
Metode de a face Bani Online - FreeLancer 1

Am mai scris in trecut pe blog cum sa faci bani online. Astazi revin cu o alta metoda prin care poti face bani legal, stand acasa. Nu spun ca este usor sau ca nu trebuie sa muncesti. Spun doar ca poti face relativ usor 1000-5000Euro pe luna.

Astazi voi vorbi despre FreeLancer un serviciu unde toata lumea poate castiga bani cinstit. Poti castiga bani din scrierea de articole, postarea pe forum, recenzii la unele produse sau servicii, servicii SEO si multe altele. Pentru lista de categorii accesati site-ul FreeLancer.

Sa stiti ca nu este o prostie sau oferte de genul care iti promit ca te vei imbogati peste noapte. Aici vei face bani daca vei munci si te pricepi la cel putin un lucru bine. Spre exemplu eu castigat licitatia la un job care trebuie sa uploadez 200 clipuri de 10 minute pe anume site-uri. pentru asta voi primi 780 euro. acest job il termin in maxim 7 zile si luna aceasta este abia la inceput. Pana la sfarsitul lunii mai pot gasi cu siguranta inca vreo 3 astfel de job-uri. deci la final suma castiga este una destul de buna.

Ca poti licita la un job-uri trebuie sa ai profilul completat . Atentie la sectiunea Skill. aveti voie doar 20 de categorii. recomand sa le alegeti cu grija.  in sectiunea Skill puteti face schimbari doar de 2 ori pe luna.

pe acest site conteaza mult reputatia care o ai. Daca esti la inceput nu te speria ca nu ai o reputatie. aceasta se poate face.

cand licitezi alege cu grija suma de bani pentru care esti dispus sa executi acel job. daca consideri ca pretul este sub limita care muncesti tu nu licita. o mare atentie trebuie avuta la timpul de executie. conteaza foarte mult daca termini job-ul in timpul ales.

sunt multi care aleg un BID si timp MIc doar ca sa castige job-ul, dar nu le pot termina la timp. de aici e usor sa ajungi la reputatie negativa. cand ai asa ceva, mai bine pleci ca nu te mai angajeaza nimeni.

Pentru cei care activeaza in segmentul adult sa stiti a si pentru voi este mult de munca. In specil pentru femei. sunt de exemplu cateva job-uri unde o domnisoara poate castiga 200$ pe ora.

Mai multe va las pe voi sa decoperiti.

Intrati pe site FreeLancer si inregistrati-va. Dupa asta cred ca va descurcati. Daca aveti probleme, puteti lasa un comentariu mai jos si am sa va ajut cu placere.

Spor la bani.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Bani Online

One Comment

  1. Matei Iancu

    11 March 2014 at 01:06

    In sfarsit am gasit metode bune de castigat bani! de obicei gasesti numai prostii despre cum sa faci bani online.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …