ce fac eu

Mi s-a futut sistemul

Asta seara pe la ora 22 cand am ajuns acasa, am dat drumu la PC. Surpriza mare… nu mai pornea. se deschidea pana la imaginea cu Windwos si se reseta. am incercat toata noaptea sa repar sistemul dara fara izbanda. Cand am vazut ca nu se mai poate am cautat printre sidiurile mele si am gasit Windows 7 ultimate. Am bagat sidiul in dividirom si am dat install. ma luase toti dracii. toate bookmakurile mele sau dus pe pula, tot ce aveam salvat in calc sa dus … acum trebui sa o iau de la inceput. e ora 08.16 dimineata cand scriu acest articol. zilele trecute vorbeam la un gratar cu un amic care voia sa isi puna Windows 7 pe calculator. L-am intrebat ce sistem are acum si mi-a spus ca are XP. ii spun ca XP e bun, ca pe asta il am si eu de un amar de vreme. ei bine mai bine taceam. XP-ul meu m-a futut. totusi, daca stau si ma gandesc mai bine, era de asteptat. Il curatam eu mereu si aveam grija de el, dar nu cred ca a fost de ajuns. Uneori il inchideam abia dupa o luna. Mergea non stop calculatorul meu.

In eroarea care mi-a dato spune pe net ca ii lipsesc niste fisiere vitale + nu poate face unele scriei la butare si alte cacaturi.

Sa vedem acum cum se misca windows 7 asta. arata bine din cate vad si se misca bine. sa vedem cand il voi tine deschis saptamanii la rand cu N taburi deschise + N programe care ruleaza in spate +  conversie + alte cacaturi.

nu stiu dece dar unele pagini nu mi le arta vine pe chrome si mozila. pe ultimul IE  (explorer) le arata bine.

asa ca am avut de treaba asta noapte. Dupa ce nu dormisem vreo 50 de ore asta imi mai trebuia.  Mai stau vreo 2 ore sa termin unele chestii, apoi ies afara sa imi beau cafeaua si dupa asta trec la somn. poate reusesc sa dorm astazi macar 5 ore.

Va salut si sa auzim de bine.

[contentblock id=4 img=gcb.png]

4 Comments

 1. Si pana la urma l-ai rezolvat? Care era problema???
  Imi pare rau sa patesti asa ceva , mai ales ca stiu ca multe la tine depinde de ceea ce faci pe calculator.
  Eu am window 7 de mai bine de un an si vad ca nu-mi face figuri .

  1. pai am spus si mai sus. vechiul sistem (XP) nu reusea sa citeasca sis a scrie niste fisiere pentru a porni + se pare ca lipseau 2 fisiere.
   a fost asa bulit ca nu am putut sa-l repar. asa ca a trebuit sa instalez altul nou.
   nici acum nu am reusit sa instalez toate programele care le aveam. :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: