Home Aberatii Miracole in numele lui Dumnezeu

Miracole in numele lui Dumnezeu

6 min read
2
0
198

Toata lumea cand aud sau daca sunt norocosi si iau parte la un miracol imediat il aloca lui dumnezeu. Dar oare chiar este Dumnezeu in spatele acelui Miracol?

Ne dorim din suflet un miracol. Unii sa isi rezolve problemele de sanatate, altii sa castige la loterie si mai cei care doresc un miracol pentru a ajunge ziua ce vine.
Atunci cand se intampla, ingenucheam si ne rugam la dumnezeu si ii multumim pentru miracol.
Credinta oarba nu aduce mereu bine, ci din contra numai rau. de fapt chiar si in biblie si alte scrieri vechi se spune ca insusi dumnezeu nu vrea credinta oarba, Trebuie sa deosebim binele de rau si ca drumul spre iad este presarat cu intentii bune si miracole.

Trebuie sa ne aducem aminte cum a inceput totul. Cand eva a cazut in pacat si pentru a fi posibil acest lucru un inger a lasat diavolul sa intre in gradina lui Dumnezeu.

[contentblock id=32 img=gcb.png]

Asta ne face sa ne gandi putin la puterea raului. Daca a reusit sa convinga un inger care in mintea noastra sunt 110% puri, atunci ce sanse avem noi in fata raului.

Daca asa sta treaba, atunci ce este de facut? Cum stim daca acel miracol a fost facut intradevar in numele lui dumnezeu, sau doar de cineva care pretinde ca lucreaza in numele lui.

Sincer sa va spun nu stiu cum trebuie procedat. Parerea mea este ca trebuie sa fim atenti, sa nu ne arucam ca surdul in toba, sa nu ne oferim 110% cuiva sau ceva. sa mai retinem ceva si pentru noi. Nu se stie niciodata cand ne poate fi de ajutor.

Se spune ca dumnezeu  ne-a oferit Liber Arbitru doar cu numele, ci sa il folosim si suntem total responsabili de alegererile care le luma. Nu exista nu am stiu, am fost pacalit sau chestii de genul. Ramane si depinde de tine sa iei decizia care trebuie indiferent de situatie.

un alt lucru care trebuie stiu, este ca exitsa o balanta si aici pe pamant, in lumea noastra cele 3 mari puteri (raul si binele) nu pot face nimic una fara alta. aici ma refer acte/ miracole mari care necesita puteri deosebite.

Un barbat si-a pierdut un picior in razboi. Un preot care a cazut in pacat, cauta iertare in fata lui dumnezeu. Amundoi sunt vulnerabili in fata raului pentru ca isi doresc cu ardoare ceva.

Primul care primeste ajutor dupa un accident este preotul. Acesta i se promitea iertarea tuturor pacatelor si puterea de a vindeca oamennii in nevoie. Adoua zi la biserica primul care este vindecat, este barbatul fara un picior. Dupa cateva zile acest barbat incepe sa oamoare pentru a aduce cat mai multe suflete raului.

Secretul din spattele acestor miracole, e un inger care sa saturat in rai si vrea sa treaca de partea cealalata. Raul profita de situatie si prin ea aduna cat mai multe suflete si un inger. Pentru a putea trece de partea cealalta ingerul decazut la alegere avea nevoie ca preotul sa vindece cat mai multe persoane.

 

Cele scris emai sus, este doar un exemplu pentru a intelege. Toti cei impicati in aceasta actiune au gresit in fata lui Dumnezeu si vor plati pentru acest pacat.

Aveti dreptul sa puneti sub semnul intrebari orice vedeti, auziti, simtiti. Este dreptul si datoria voastra.

Nu uitati ca timpul petrecut in aceasta lume este scurt, o nimica toata in comparatie cu timpul de pe lumea cealalta. asa ca dati mai multa importanta cand implica viata de dincolo. Dar in acelasi timp nu uitati sa va traiti viata si aici. Altfel o sa aveti un regret vesnic.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

2 Comments

 1. Carmen

  6 December 2014 at 20:07

  Mare dreptate.Diavolul e tatal minciunii,al inselaciunii de orice fel,totul tine de trezvia fiecarui om in a distinge ce vine de la Dumnezeu si ce vine de la celalalt.

  Reply

  • Analfabetul

   6 December 2014 at 20:10

   uneori este foarte greu, chiar imposibil sa faci diferenta. de asta multi oamenii, bine intetionati ajung in iad, desi locul lor ar in rai.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …