moartea unui presedinte sau exemplu dat unei intregi planete

acum cativa ani un inalt oficial al unui serviciu de informatii spunea ca acum nu se mai aplica metoda executiei celor care sunt incomozi. acum se aplica discreditarea persoanei respective, dar in cazuri deosebite se mai aplica uneori si astfel de masuri.

in toata lumea presedintii populisti, cei care tin cu oamenii au fost inlaturati. dar ce e ciudat toti cei care sunta cum la putere au castigat prin astfeld e metode. sa luam exemplu lu Obama. a fost o mare speranta atata a americii cat si a lumii intregi. dupa ce a intrat a luat cateva decizii populiste si a zis ca america isi va plati toate datoriile externe care sunt undeva la cateva zeci de miliarde de $. imediat dupa astea sa inceput atacul si obama sa intors la 360 grade si de atunci si pana acum a luat numai decizii impotriva a ceea ce promisese in campanie.

basescu. a castigat tot pe sistemul populist si cand a ajuns la putere si’a baga ceva in ea romaniei si oamenii care treiesc in ea. ce este mai grav e ca a castigatd e 2 ori prin aceasi metoda. grav nu?

presedintele poloniei. polonia mereu a fost o tara importnata pentru intreaga lume. multe dintre deciziile importante sau luat acolo + multe interese . acest presedinte a fost ales prin metoda populista, dar a avut tupeul sa se mentina pe acelasi drum. a fost presedinte pentru oameni, un om care nu a uitat ca daca vrei o tara puternica trebuie sa ai oameni puternici, fericiti si mandri ca traiesc in acea tara. asa ca a trecut la treaba. desigur la foarte multi nu le’a placut. ceea ce sa intamplat era de asteptat. prin acest ¨accident¨ sa dat un avertisment tuturor presedintilor, ca de nu fac cum spun ¨ei¨ vor avea aceasi soarta.

acum tarile nu mai sunt conduse de parlament sau de presedinti , ele sunt conduse de coporatii mondiale care au un singur interes, Banii. asta e religia lor. nu conteaza cine le sta in cale si pe cate cadrave calca. trebuie doar realizat obiectivul.

imi este si teama sa privesc catre viitor.

9 Replies to “moartea unui presedinte sau exemplu dat unei intregi planete”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.