Afacaeri, Bani Online, Imi place, Internetul de Maine, Sex, Utile, Video

Mterial gratis de MASTURBARE pentru barbati si femei

serviciul de care am sa va vorbesc are 2 lucruri bune in opinia mea.

1. Motiv/ manual de MASTURBARE.

Free adult Chat

daca iti place sa vezi ce fac altii la web , cum se masturbeaza sau fac sex atunci ai nimerit unde trebuie.

99.99% din site-urile de Adul web chat sunt cu plata. chiar daca acel free chat nu vezi nimic. daca ii ceri ceva la tipa sau tipul care face web chat iti va cere sa treci in privat unde trebuie sa platesti minim 1.29$/minut.

ei bine aici nu trebuie sa platesti. chiar nimic. te uiti toata ziua sau noaptea, pana cand iti amorteste mana sau degetele…

chat-urile sunt impartite pe categorii. Femei, barbati, cuplu si Gay. asa ca nu ai cum sa nu gasesti ceva care sa iti placa.

asa ca spor la masturbare dragii mei.

2. poti face bani cu masturbarea ta.

Free Adul Chat

ceea ce fac cei de pe site poti face si tu. tot ce trebuie e sa apesi butonul transmite si sa ai un webcam conectat. daca ai si un microfon e si mai bine. multi cer asa ceva.

cum poti castiga banii.

e simplu. dupa ce ai inceput sa transmiti in partea de jos ai 2 casute pe care trebuie sa le completezi.

prima este pentru Tip. adica numarul de Tip care vrei sa-l primesti pentru a face ceva. Tip este modul cum te pot platii cei care te privesc. in adoua casuta scrii ceea ce vei face cand se atinge numarul de Tips.

exemplu: 500 Tips pentru a imi vedea pasarica sau pentru a te masturba sau ce vrea muschii tai.

e o tipa din Uk care fixeaza cele mai inalte Tips-uri. pune de exemplu 2000 de Tips pentru a se desbraca sau asi arata pasarica. culmea ca le si primeste. este buna in ceea ce face. cele mai multe au setat intre 50-500Tips pentru a face diverse lucruri.

poti face toate aceste lucruri pe gratis fara sa pui vreo valoare in Tips. daca iti place pur si simplu sa fii privita in timp ce te masturbezi sau sa faci sex. cei care te privesc iti pot da Tips chiar si asa. depinde de tine. in orice moment poti converti Tips-urile primite in $. plata se face prin CEC si alte metode. in profilul tau poti exclude tarile care nu vrei sa te priveasca. sunt multe fete din romania acolo.

cei interesati sa dea click aici

 

[contentblock id=3]

 

Incoming search terms:

12 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: