Home Lumea de azi Nebunul dinainte de Facebook

Nebunul dinainte de Facebook

4 min read
0
0
288
Nebunul dinainte de Facebook 1

Daca ai sub 25 de ani mai bine nu citit aceste randuri pentru ca nu vei intelege nimic, ba chiar ar putea sa iti provoace diverse afectiuni cardio sau psiho analitice.

Imi aduc aminte cum era acum multi ani cand daca spunei cuiva in gluma Socola, iti sarea in cap, se supara foarte tare pentru ca era ceva de rau. Pai cum pula mea frate ma faci nebun? Adica chiar la socola ma trimiti?

Inainte nebunul era nebun, se stia doar el in majoritatea cazurilor si rare ori sarea parleazau pentru face debanda prin gradina vecinului.

De cand cu facebook acum nebunia e la rang de lauda si acum TU ca om normal esti in monoritatea pentru ca 95% din cei care stau pe facebook au prins boala asta care este incurabila frate.

Au chiar limba lor si daca nu o cunosti atunci e vai si apar de tine, pentru ca iti vor sparge capul pur si simplu. Daca te astepti sa fi salvat de politie atunci salbe sanse pentru ca atat timp cat idiotul nebun face audienta nimeni nu-ii va face nimic.

Ba mai mult te va lua pe tine la mititica pentru ca nu pot inchide niste vedete asa mari.

La fel imi aduc aminte cand mergeai la orice consult sau examen si daca te declara INAPT era rusine mare, toata lumea te arta cu degetul, insa acum e la rang de lauda.

In caz ca nu v-ati dat seama este vorba de ala didi care protesteaza sus si tare unde este urmat la orice pas de toate posturile tv, pentru ca vezi domane, politia romana sau unde dracu a aplicat el, la declarat inapt.

Pai cine pula mea intreg la minte il putea declara pe ala apt de munca in aceste domeniu? Pai boul dupa ce intra si primea arma incepea sa impuste oameni nevinovati ca apoi masina de propaganda sa dea vina pe politie ca a lasat un tampit ca el sa intre si sa-i dea o arma de foc.

Insa el e mandru cat si altii ca el pentru ca a devenit vedeta pe facebook si la posturile tv de propaganda. Se mai poate numic cineva INAPTUL din copac?

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …