Home Critica Nimfomana Sandris aka Sandra Gospodin “Vreau 10.000 de p..i în mine” | Video

Nimfomana Sandris aka Sandra Gospodin “Vreau 10.000 de p..i în mine” | Video

3 min read
0
0
364

In zilele noastre nu poti face nimic, ca mereu se va gasi cineva care sa te recunoasca. indiferent ca esti in Romania sau in Usa, sau chiar Fiji.

Nimfomana Sandris aka Sandra Gospodin este cunoscuta prin cercurile din bucuresti si nu are o imagine prea buna. se spune ca prin 2010 a luat bataie de la o iubita de a lu Puya si ca de mai multe ori a fost luata cu japca si fututa intr-un stil barbar.

tot barfele spun ca domnisoara Sandris aka Sandra Gospodin are o mare problema cu igiena personala. acelasi barfe spun ca odata cand a fost luata cu japca pentru a fi fututa, a fost lasata in pace si nu pentru ca este ea o mare smechera si din cauza ca mirosea mai ceva ca o tona de peste imputit.

Dupa ce a aparut clipul cu ea astazi cand spunea ca vrea o mie de puli in ea, m-am informat putin pe la cei care-i mai cunosc. desi nu e o femeie urata, nu am auzit o singura persoana care sa spuna ceva de bine legat de persoana ei.

clipul care vi-l prezit astazi este facut in centru vechi al bucurestiului, atunci cand spaniolii au jucat finala la bucuresti.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”5043″]

[contentblock id=17 img=gcb.png]

Pentru cei interesati sa o cunoasca si sa-i traga o pula va las adresa ei de facebook si myspace. Daca vreti si adresa unde face chat va trebui sa platiti. va spun doar ca este undeva pe aici www.buysex.es . userul nu vi-l spun. hehehe

Facebook

http://www.facebook.com/sandra.gospodin

Myspace

http://www.myspace.com/518087797

si desigur cateva poze

Oare sa fie adevar tot ce se spune despre ea? sa fie intradevar asa jegoasa? sa nu`i placa apa ci doar mii de puli in ea? va las pe voi sa decideti. aaaa si daca o futeti sa dati de stire. poate faceti rost si de o poza sau filmare in campul muncii.

Nimfomana Sandris aka Sandra Gospodin

[contentblock id=20 img=gcb.png][subscribe2]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …