Home Aberatii Nu sunt genul de barbat care crezi

Nu sunt genul de barbat care crezi

3 min read
0
0
322
Nu sunt genul de barbat care crezi 1

Stiu ca vrei sa inntri in lumea mea, stiu ca ma vrei si ma visezi noapte de noapte, dar iti spun cat pot de sincer. Nu sunt barbatul care crezi. Ce gen de barbat sunt?

[contentblock id=39 img=gcb.png]

Sunt genul de barbat care daca vrea si cu siguranta iti va fute o palma. Sunt acel de barbat unde tu esti cea supusa si vei face tot ce vreau eu, oricand vreau eu.

Nu conteaza locul unde suntem daca vreau sa imi sugi pula tu o vei suge, indiferent daca vrei sau nu. Stiu ca visezi la lumea mea, dar nu e o lume pentru tine. Lumea este unde femeile sunt doar niste obiecte sexuale, care trebuie sa imi satisfaca orice dorinta sexuala, fara discutii.

Ma intrebi mereu un privat cum as vrea sa te fut, cum te’as fute daca ai fi langa mine. Ce iti spun este o minciuna, pentru ca felul cum te’as fute nu se poate scrie aici sau in privat. Pentru a intelege si a simti cum este trebuie sa traiesti, sa vezi si cu siguranta dupa 5 minute ai pleca.

Un barbat ca mine nu te va lua de nevasta niciodata ci doar te va fute pana se plisctiseste si apoi te va lasa, arunca la gunoi ca pe o carpa uzata.

Daca prin absurd esti destul de nebuna sa stai, atunci trebuie sa intelegi ca esti si vei fi doar o simpla carpa, care atunci cand se uzeaza sa ma plictisesc te arunc.

Asa ca draga mea nu mai visa, trezestete si cautati un iubit cu scaun la cap, care te va lua de nevasta, iti va turna o truma de copii si mai mult ca sigur iti va face viata un calvar si te va insela cu vecina de la 3. 😀

Sper ca m’am facut inteles de aceasta data.

[contentblock id=40 img=gcb.png][contentblock id=41 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …