Home Aberatii Nu te gandi la ce va fi maine…

Nu te gandi la ce va fi maine…

3 min read
0
0
73

Nu te gandi la ce va fi maine, gandestete ce este azi. A te razgandi e absolut normal si nu trebuie sa iti faci probleme. Lasa apa sa curga sa vezi unde ajunge.
Viata e plina de multe lucuri, atat bune cat si rele, dar nu trebuie sa iti faci problem. Este absolut normal. Una fara alta nu poate exista. Mereu trebuie sa fie o balanta, chiar daca tu nu o vezi.

Traieste viata, acest moment si nu iti perde timpul pe ce va fi, pentru ca odata trecut momentul nu te vei mai intalni cu el niciodata.

Uneori minciuna e buna, uneori e bine sa te minti pe tine insuti. Uneori vei cadea atat de tare si adanc cand ti se va parea imposibil sa te mai ridici.
Nu iti fa probleme, este absolut normal. Vei surprins cata forta zace in tine si de ce poti fi in stare.

Uneori vei pierde persoane sau lucruri dragi tie. In acel moment te gandesti ca totul se naruie in jurul tau ca nu mai ai motive sa traiesti, ca viata ta s-a sfarsit.
Nu iti fa probleme, este absolut normal. Vei reusi sa treci si intr-o zi iti vei aduce aminte chiar vei zambi.

Intr-o buna zi vei muri si tu. Stiu ca acum iti este frica de moarte, ca ai putea ajunge in iad pentru micile pacate facute in viata ta. Stiu ca iti este rica de necunoscut si ca vei lasa in urma o lume frumoasa plina de viata si persoane dragi tie.

Nu iti fa probleme, este absolut normal. Asta e ciclu vieti si trebuie sa-l acceptam asa cum este. Stiu ca uneori putem sa-l inselam pentru o perioada, dar intr-un final viata isi va fixa cursul.

Asa ca traieste viata si nu iti mai fa probleme de tot si toate.
ESTE ABSOLUT NORMAL. E absolut normal. Totul va fi bine.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …