nu vreau si nu mai vreau. ce nu intelegeti?

cam asta e replica si multe altele pe care le dau de cateva luni. toata lumea ma bate la cap sa ma combin cu cineva, sa am o relatie. desi eu le spun mereu ca nu vreau ei ma tot dispera. oare nu aud ce spun eu sau ce au acesti oamenii? cred ca stiu si eu ce este mai bine pentru mine nu? daca vreau sa ma combin o voi face cand vreau, sau cand voi gasi acea persoana pe care o caut.

imi este bine acum cum sunt si nu vreau sa schimb prea curand aceasta stare.

deci data viitoare cand va ganditi sa ma mai bateti la cap cu acest lucru va recomand sa va abtineti. a inceput sa ma dispere foarte mult.

Multumesc.

14 Replies to “nu vreau si nu mai vreau. ce nu intelegeti?”

 1. E posibil ca undeva acolo sa “beneficiezi” inca de reminescentele unei relatii anterioare traumatizante? In momentul in care vei trece peste o sa poti fi deschis si la o alta relatie de care s ate bucuri..pana atunci merge si un substitut :)

 2. sti analfabetu? uneori e bine sa asculti de sfatul apropiatilor tai … dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l pui si in aplicare .
  tu sti cel mai bine ceea ce simti pentru persoana cu care vrei sa fi … ce poti tu sa-i oferi si ce poate ea sa-ti ofere… daca este compatibilitate intre voi … daca va complectati unul pe celalalt…
  numai asa sa-i dai satisfactie cuiva, chiar nu are sens.

  Immanuel Kant spunea : Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singur !

  o seara superba ! :)

   1. ai dreptate ! si eu m-as enerva … as considera ca ei cred, ca eu nu mai stiu gandi si nu-mi cunosc dorintele, preferintele …
    tocmai de aceea ti-am si dat acest citat cu care poti foarte bine sa le inchizi gura : “Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singur ! ” :)

     1. :)))) cu agresiune nu se rezolva nimic :lol:

      doar si tu ai doua urechi … lasa-i sa vorbeasca altfel poate li se anchilozeaza muschii fetzei … :)))

     2. aoleu …. de atata timp te bat la cap ?

      atunci te inteleg !

      ei nu-si dau seama ca daca tot insista pe acest subiect , pe tine te determina sa te indepartezi si mai tare de ea ? ca te pot aduce in postura in care simti ca nu vrei sa o mai vezi ? ca nu te va mai atrage nici ca amica dar sa ajungi la o relatie serioasa, stabila ?

      ce-i si cu unii oameni … le place asa sa dirijeze viata cuiva … nu vad care-i miza ?

 3. Tu te plangi ca te toaca lumea la cap cu aceeasi placa de 6 luni.Stai sa treaca aproape 2 ani si sa vezi atunci cum iti vine sa-i iei pe toti la pumni. Multi cred ca daca nu ai o relatie (serioasa sau nu) inseamna ca e ceva cu tine, ai nevoie de sfaturi , de incurajari, de sustinere. De fapt nu e asa. Fiecare “se combina” ( ma enerveaza sintagma asta) atunci cand crede ca a gasit ce vrea si ce are nevoie si daca pana sa faca asta ii e bine asa cum este e recomandabil sa fie lasat in pace. Daca ai fi un adolescent care sufera dupa o relatie esuata as mai intelege sa te toace la cap, dar presupun ca esti om matur (nu-ti stiu varsta) asemeni altora care se confrunta cu aceeasi situatie.
  Seara faina sa ai!

  1. multam de sustinere.
   eu nu astept 2 ani. deaja ma gandesc sa’i impusc.
   nu sufar dupa nimic. vreau doar sa fiu lasat in pace sa fac ce doreste inimioara, rinichii meu…
   atat vreau…
   cand voi simti ca vreau sa imi schimb statutul am sa o fac. pana atunci…
   sex placut…

   P.S. toata lumea mai da un click gresit.
   :D
   :d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.