Home 1 O chiama “G”
1

O chiama “G”

5 min read
1
0
286

ultima experienta mi-a adus aminte ca poti cunoaste oriunde pe oricine si uneori poate acel oricine poate fi chiar foarte interesant.

Asa am intalnit-o pe “G”, aici pe wordpress, citind blogul meu. ce va pot spune despre ea. E buna rau, e frumoasa, in pat nu mai zic ce fel este (asta din ce mi-a zis ea ca nu am incercat-o), foarte inteligenta si cred ca e are ceva cunostinte in domeniu psihologiei. de ce spun asta? pai imi spune numai ce vreau sa aud.  modul de abordare a fost diferit de tot ce am intalnit pana acum care mi-a placut.

vorbesc cu ea ore in sir si nu ma mai satur, imi da asa o senzatie de “bine”, nu stiu cum sa explic. cand vorbesc cu ea uit de tot si e toate. parca nu as mai avea probleme. dupa ce inchidem abia astept sa vorbim iar, ca narcomanul care abia asteapta urmatoarea doza. unoeri nu ma mai inteleg.

intr-o zi am spart geamul la masina de la munca cand am intrat in poarta. desigur in acel timp ma gandeam la ce vorbisem cu ea si ce o sa vorbim cand ajung acasa.

acum 2 zile mi-a spus ca sa indragostit de mine. am ramas perplex. pe bune. nu ma asteptam la asa ceva. adica ea o fata cool,  buna la toate se indragosteste dun pirchi, pirchi ca mine.  mi-a fost greu sa cred la inceput, dar ma convins. cum nu va pot spune…

faza e ca tot unele lucruri ma enerveaza la ea, dar in acelasi timp imi si plac . ciudat nu?  e asa a dracului ma ca atunci cand spune “NU” sau altceva asa ramane. poti sa faci orice vrei tu ca nu va face altfel.

in ultimul timp , mai bine zis de 2 zile incoace lucrurile sau cam tensionat. nu stiu de ce.

azi am vorbit cu ea iar… la un moment dat vorbeam niste chestii la plesneala… stii voi la vrajeala… si deodata  buff… pleaca.  ea a zis ca are treaba, dar instrictul meu zice ca a deranjat-o ceva din ce am spus eu.

dar ce a fost nu stiu….

nici nu stiu ce sa fac…. si eu o plac mult, nu pot spune ca sunt indragostit. cred ca de vom continua sa vorbim sigur o sa ajung sa fiu si eu….

mai ales ca o tot sperii legat de mine. ca sunt nu stiu cum, ca imi plac nu stiu ce chestii ciudate, ca sunt naspa tare, etc. nu o intereseaza domnule.  ea pur si simplu ma vrea pe mine.

oare sa fie bine lucrur asta sau de rau….

stiti vorba aia: ai grija ce iti doresti ca se poate indeplini. si ce vei face atunci cand sa indeplinit?

cam asa sunt eu acum.  am dorit, s-a indeplinit, acum ce fac?

“G”

abia astept sa vorbim iar. sper sa detensionam lucrurile dintre noi. mai bine zis poate reusim sa gasim cauza.

in rest kiss you dulce de tot.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In 1

One Comment

  1. parttimelovers

    25 January 2010 at 19:40

    :> de acum devine interesant…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …