Home Aberatii O fata normala intr-o lume nebuna

O fata normala intr-o lume nebuna

5 min read
0
0
290
O fata normala intr-o lume nebuna

O fata normala – adica acea fata pentru care cel mai de pret lucru este viata, familia, bunatatea si cuvantul ei. Acea fata care nu doreste masini, case, lux, foarte multi bani.

Acea fata care se multumeste cu o floare culeasca de pe marginea drumului, cand ii spui fara prea mare tam, tam ca este frumoasa si ca o iubesti.

Aceasta fata, este luata si dusa in acea lume nebuna, unde toata lumea sufera de o foame nebuna, dar nu de mancare. Foame de putere, bani, sa fie cel mai bun, cel mai tare si alte cacaturi din astea.

O astfel de fata ajunsa in mijlocul acestei gloate de fomisti, ar putea para ca o extrateresta sau chiar una bolnava mintal. De fapt asa si se intampla. Toata lumea crede ca sufera de o boala mintala, cand la masa bogatilor gusta din vinul de pe masa si spune ca miroase si are gust de parfum, cand se mira si ramane cu gura cascata 10 minute la azul cat costa acea sticla de vin.  Atunci cand termina toti de mancat se ridica si ajuta femeile de casa la strangera mesei si spalarea vaselor.

Atunci cand merg la WC si dupa ce a facut “caca” se pune si`l curata.

Aceeasta fata normala,  ii este indiferent ca o plimbi cu o masina de 100 euro sau cu una de 100.000 euro. Pentru ea amundoua te duc in acelasi loc, la fel de repede si in aceleasi conditii.

Aceasta fata iti va spune sincer si cat se poate de simplu ca te iubeste si vrea sa isi petreaca toata viata cu tine. Pentru ea orgasmul nu este doar acel moment cand i-o bagi adanc, ci atunci cand este impreuna cu tine. Pe strada de mana, la chioscul din colt, la masa din gradina. Oriunde este cu tine, pentru ea este un orgasm. Daca nu ai inteles, Tu esti orgasmul ei.

Aceasta fata iti va oferi totul neconditionat, fara nici o urma de egoism. Tot ce vrea este sa te faca fericit. Ea nu cunoaste orgoliul personal si niciodata nu iti va spune ca iti de 10 ori mai rau de cat i-ai facut tu ei.

Aceasta fata nu stie ce sunt pervesiunile sexuale, dar daca tu ii spui ca asta te-ar face fericit, atunci le va face fara nici o problema. Nu conteaza ca este oral sau anal. Si nu iti va cere niciodata sa ii faci ceva. Nu iti cere pentru ca Ea se asteapta sa le faci tu singur.

Chiar si atunci cand ai tradato si ai duso la spitalul de nebuni, pentru ca asa ti-au parintii si prietenii, Ea te va ierta. Va crede ca ai avut o clipa de ratacire.

Din pacate noi astia mai Emancipati si mai superiori, abuzam si manipulam Aceasta Fata.

Evolutia este in toate. In timp Aceasta fata evoluiaza si din cauza mediului in care traieste, devine si Ea, Emancipata si superioaca ca si noi.

Din Pacate…..

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …