Home Teoriile Mele Orice razboi, agresiune este justificata

Orice razboi, agresiune este justificata

2 min read
0
0
319
Orice razboi, agresiune este justificata 1

De cand lumea au fost razboaie. Unele le consideram justificate, altele nu. Adevarul ca toate au fost justificate pentru un anume grup, natie, ideal, etc. Indiferent cat de rau ar fi un lucru pentru anumite persoane, grupuri, etc, acesta este justificat.

Orice razboi, agresiune sau orice mama dracului de genul acesta are 2 tabere implicate. Prima tabara este cea minoritara, cea subjugata care isi vrea drepturile, indiferent care sunt acestea. Adoua tabara sunt cei care detin puterea si ar face orice sa o mentina.

Desi am spus ca sunt doar doua tabere, ei bine mai este una mai speciala. Tabara Dragostei, iubirei. Aici este mereu implicata o FEMEIE. Multe razboaice si atrocitati au fost facute in numele unei femei.

O sa ma intrebati unde este tabara Credintei. Este si ea pe aici, Nu am puso la scoteala pentru ca aceasta se afla in toate. Trebuie sa crezi in ceva ca sa poti porni un razboi.

Cand am inceput sa scriu primele randuri la acest articol era ora 10 dimineata. acum e ora 5 dimineata, adoua zi. La inceput aveam tot articolul in minte, dar cum sau ivit o gramada de lucruri nu am avut timp sa-l termin si s-a dus ideea.

poate am sa revin la acest articol in alte zile. Asta daca imi aduc aminte.

Ideea cred ca ati prinso si daca stati 10 secunde sa va ganditi la ea, avem ce discuta cam un an de zile pe ea.[subscribe2]

  • McAfee anunta al 3-lea razboi mondial

    McAfee anunta al 3-lea razboi mondial

    McAfee a facut public acum cateva zile cate lucruri care daca se adeveresc ar putea fi foa…
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Teoriile Mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …