Femei

Plange la videochat cu vibratorul in cur si isi cere scuze la iubit

Am trait sa vad si pe asta la video chat. O romanca pe nume dayanna_sweet astazi statea cu ditamai pulaul in cur, pizda acoperita de ”crema alba” si plangand la telefon.

Se pare ca vorbea cu o amica despre iubitul ei care nu o mai vrea si parca am auzit la un moment dat ca acesta ar fi facuto jegoasa, iar ea a spus ca mereu se spala bine dupa ce se fute sau face video chat.

Imaginea este foarte trista cand asculti si vezi cum sta si plange.

Cam asta e iamginea pe web cand plangea la telefon .

Plange la videochat cu vibratorul in cur si isi cere scuze la iubit 1

Tot din discutie am inteles ca iubitul ei ( dayanna_sweet ) ar fi acuzator ca are pe altcineva dar ea se jura ca nu are pe nimeni.

O puteti vedea live aici.

Am discutat despre asta intr-un alt articol ce trebuie si ce nu trebuie sa faci la video chat pentru a nu pierde din clienti. Uneori asta poate ajuta, dar asta e foarte rar, ma refer la situatia ei de astazi.

Vai doamne da ce plange si e chiar trist, ai vrea sa inchizi, dar esti curios sa vezi cum se termina.

Un alt motiv de cearta si block pe facebook, este ca a ajuns acasa si a facut mancare fara sa se futa imediat, apoi el a zis ca nu i-a facut mancare si curatenie in casa iar pentru ca nu a vrut sa se futa, cica are pe altul.

Cele care faceti video chat si aveti o situatie de gen recomand sa inchideti camera si revenit cand terminati. Nu da bine si e posibil sa pierdeti multi clienti.

Mai ales daca spui ca esti din Ucraina si tu vobesti Romaneste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: