Home Lumea de azi Pozitia Muntele Magic – Pozitia Zilei

Pozitia Muntele Magic – Pozitia Zilei

4 min read
0
0
163
Pozitia Muntele Magic - Pozitia Zilei 1

Pentru cei care sunt in pana de idei in pat, vin cu o pozitie astazi care sa ii ajute. Sper sa va fie de ajutor. Recomand sa urmati sfaturile dar e bine sa si impovizati.

[contentblock id=36 img=gcb.png]

Pozitia nu este una grea, ci din contra una foarte usoara care poate aduce mari placeri pentru amundoi. Din experienta stiu , daca iti faci treaba bine, iubita/sotia/amanta te va iubi/dori mai mult dupa aceasta partida.

In caz ca nu ai destul perne poti folosi marinea la pat sau un scaun, dar nu uita sa ii pui ceva sub genunchi la iubita ta, pentru ca va fi foarte incofortabil pentru ea.

pozitia_muntele_magicInaintea de a incepe recomand sa va incalziti, cu cateva sarutari, mangaieri, o portie de sex oral. Asta pentru ca Ea sa se umezeasca foarte bine inauntru. Daca nu este relaxata si bine umezita, din cauza pozitiei care permite pulei sa intre toata, e posibil sa simta durere si asta nu e bine.

Ok. acum esti in pozitie la fel ca in poza. Nu te aruca bou si dai din cur ca o naluca. Cu miscari doar din fund fara sa misti restul curpului o bagi si o scoti usor.

O tii tot timpul in brate si din cand in cand cu o mana ii poti stimul lindicul, apoi poti simula o strangulare, masat sanii, etc.

Legat de strangulare. Vei auzi de la majoritatea ca nu vor, ca nu le place, etc. Te asigur eu ca le va place daca e facuta bine. Senzaatia de sufocare mareste placerea foarte mult si ajuta sa ajunga la orgasm.

Recomand Pozitia Muntele Magic cel putin 2-3 ori pe saptamana. Este o pozitie foarte intima care ajuta pe cei doi implicati sa se aproprie pe toate nivelurile foarte mult.

Femeile adora sexul si in acelasi timp adora la fel de mult imbratisarile + sarutarile. Pozitia Muntele Magic iti permite sa faci toate aceste 3 lucruri care femeile le iubesc, intr-o lovitura.

 

Daca aveti intrebari, sectiunea comentarii de mai jos va sta la dispozitie.

Sper sa va ajute Pozitia Muntele Magic pentru a rupe monotonia care sa instalat in patul vostru.

Nu uitati sa va abonati/subscribe pentru alte pozitii si sfaturi in materie de sex.

[contentblock id=35 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …