Home Scoala de Sex Pozitii sexuale folosite de curtezane – Scoala de sex

Pozitii sexuale folosite de curtezane – Scoala de sex

5 min read
0
0
1,433
Pozitii sexuale folosite de curtezane – Scoala de sex

Pentru incepatori sau cei care duc lipsa de inspiratie, imaginatie revin cu un articol din categoria Scoala de Sex.

Mai jos va prezint cateva pozitii sexuale folosite de curtezane.

1. Scaunul iubirii

barbatul stand intins pe spate, cu genunchii usor indoiti, iar ea deasupra lui, stand de fapt cu spatele la partener. Cu ajutorul mainilor si a picioarelor, femeia controleaza astfel miscarea trupului ei, in timp ce fesele ei se plimba de sus in jos, de la stanga la dreapta sau chiar face rotiri deasupra pervisului lui. Barbatul care primeste acest “tratament” va fi de-a dreptul innebunit pentru ca pozitia ii ofera o “vedere” inedita, senzuala, asupra spatelui femeii.

Scaunul iubirii - Scoala de Sex
Scaunul iubirii – Scoala de Sex

2. Puterea coapselor

prin aceasta pozitie sexuala, femeia isi foloseste toata forta pe care o are in copate. Practic, in timp ce barbatul sta intins pe spate, cu picioarele indoite si usor departate, ea se asaza cu spatele la el, prinzandu-i unul dintre picioare intre coapsele ei. Osciland puterea stramsorii, ea se poate misca dupa bunul plac. Este o pozitie rar folosita de femeie, in zilele noastre, motiv pentru care multi dintre barbati o sa fie placut surprinsi de aceasta tehnica sexuala doar aparent noua, caci in trecut era adesea folosita de maestrele sexului.

Puterea coapselor - Scoala de Sex
Puterea coapselor – Scoala de Sex

3. Barcuta obraznica

barbatul sta tot intins pe spate, eventual cu mainile ridicate deasupra capului, in timp ce femeia se asaza pe el, fata in fata, inclinandu-se usor in spate si sprijinindu-si mainile de pulpele sau de genunchii lui. Picioarele si le poate tine de-o parte si de alta a trunchiului lui sau chiar pe umerii lui. Pentru un sprijin mai bun este indicat, insa, sa-si fixele talpile de pat sau de covor, de-o parte si de alta a bustului partenerului. In aceasta pozitie, femeia are libertate de miscare, iar barbatul o vedere exceptionala, frontala, catre partenera sa.

Barcuta obraznica - Scoala de Sex
Barcuta obraznica – Scoala de Sex

4.Dorsal pana la capat

barbatul stand intins pe spate, femeia se asaza peste el, cu spatele la acesta, cu picioarele de-o parte si de alta a soldurilor lui si se sprijina in mainile pe care le tine fie pe pat, fie pe picioarele lui, aplecandu-si trupul astfel incat sa fie paralele cu cel al barbatului. Este o pozitie exceptionala atat pentru sex vaginal, cat si anal, caci femeia controleaza toate miscarile, de jos in sus, inainte-inapoi, rotiri, sau penetrari scurte facuta, mai degraba, de miscarile rapide ale bazinului. Barbatul o sa fie, fara doar si poate, innebunit atat de miscari, cat si de “peisajul” pe care il ofera fundul femeii.

Dorsal pana la capat - Scoala de Sex
Dorsal pana la capat – Scoala de Sex

5. Bonus

Asta e tot pentru astazi. Nu ezitati sa ma contactati sau sa lasati un comentariu daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Sex placut.

[contentblock id=29 img=gcb.png][subscribe2]

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Scoala de Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …