Home Aberatii Prima Crima

Prima Crima

6 min read
1
0
241

anul 1998 undeva prin germania. Cristi era pentru prima oara plecat din tara. a trecut prin multe ca sa ajunga acolo sa castige un ban. a urmat cateva zile bune in cautarea unui job. intr-o zi cunoaste alti romani care erau de ceva vreme in germania. la o bere le spune ca nu are nici bani, nici casa, nimic, ca a cautat zile intregi un job si nimic.

acestia ii spune ca de vrea bani poate veni cu ei la furat din case.prima data a spus ca nu, dar vazand ce buna e mancarea dupa atatea zile a acceptat pana la urma.

acestii ii spun ca nu trebuie sa-i vada nimeni si ca prin absurd il vede cineva trebuie sa se ocupe de el. prima data nu a inteles prea bine la ce se referea.

intr-o seara pleaca la treaba cu baieti. intra intr-o casa mare foarte frumoasa si care se vedea ca are o prada buna inauntru. intra in casa isi fac treaba, incarca totul si cand sa plece bate politia bate la usa. unii dintre ei aveau bate , altii pistoale sau cutite. reusesc sa iasa din casa , dar nu pot scapa de politie.  frugoneta era parcata la cateva sute de metri ca sa nu atraga atentia. cu geanta in spate si cu o bata in mana cristi fugea cat putea spre masina. din nefericire nu ajunge la timp si “noii prietenii” pleaca fara el. politia tot pe urmele lui este. nu are ce face si dupa un timp intra intr-o casa sa se ascunda. reuseste fara sa trezeasca pe cineva. pana la urma scapa de politie. sta acolo ascuns cateva ore. se face dimineata si se gandeste ca ar fi timpul sa plece.  mai avea cativa metri ca sa ajunga la usa si era scapat. dar soarta nu a tinut cu el. in fata lui iese o femeie si cu un copil de 6 ani. imediat ii suna in cap vocea amicului din bar care spunea ca trebuie sa scape de cei care-l vad, ca de nu ajunge singur la parnaie. se gandeste ce sa faca…. dupa ce se oprise pentru 2 secunde , porneste spre usa. femeia incepe sa tipe… si se indreapta catre telefonul din hol. cristi stie ca nu are de ales. lasa geanta jos isi pune bine bata in mana si se duce spre femeie. din viteza ii da o bata direct in cap. aceasta cade jos. ca sa fie sigur ca nu se mai ridica ii mai da cateva pana cand ii face capul tandari.  copilul era la 3 mentri de el. stiia ca nu poate lasa treaba neterminata. se duce catre copil si ii da prima data cu bata la baza gantului.  copilul cade jos. ii face la fel ca femeiei. plin de sange pe pantaloni isi ia geanta cu marfa si pleaca din casa. ajunge la barul unde se adunau toti. merge direct la baie. se spala… si apoi revine in bar. bea ceva si sta acolo fara sa se gandeasca la nimic. dupa un timp apar amicii lui cu care fusese la furat.  incep sa se certe din cauza ca l-au lasat acolo si ca a trebuit sa faca ce a facut. ii spune soferului ca putea sa mai astepte  2 min ca sa urce si el si ca nu se va termina asa. la  3 zile soferul nu mai era de gasit.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. Gelu1718

    11 March 2014 at 04:27

    Foarte util asta.. o sa te adaug la blogroll!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …