prima noapte preluata de la aia cu paru

am gasit acest clip la aia cu parul si am zis ca e destul de interesant sa-l vada cat mai multa lume.

uitativa bine la el , voi femeile, cititi ce scrie la aia cu parul si dupa asta puneti in practica.

asta daca vreti sa fie bine.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”4331″]

 

 

 

[contentblock id=3]

Incoming search terms:

16 Replies to “prima noapte preluata de la aia cu paru”

  1. Super misto :) are si omul dreptate, chiar ne gandim la o gramada de rahaturi uneori in loc sa ne gandim la actiunea in sine
    mersi frumos , m-am amuzat putin in dupa amiaza asta ploioasa .

  2. Stii ce imi place la romani și nu imi place la americani. Romanul face din injuratura o arta iar americanul se screme cand injura spre amuzamentul lui si al lumii intregi. Si romanii se screm, cand dau la iveala lucruri de valoare (Tutea, Paulescu, Odobleja, Gogu Constantinescu, Petrache Poenaru, Prunariu, Coanda, Eminescu, Staniloaie etc.), dar nimeni nu ii recunoaste la nivel mondial – asa cum sunt recunoscute ”masinile de injurat ” americane care de prea mult scremut nu oferăa decat c…t lumii. Dintre romanii amintiti si neamintiti, e posibil ca pe unii nici dracu sa-i bage-n seama!

    1. se stie, daca vrei sa vinzi ceva, treie sa apelezi la americani. + de asta ei sunt foarte plictisiti si de asta orice prostie spusa e mare senzatie.

    1. da… orice pasarica e o noua aventura. niciodata nu stii la ce sa te astepti. desi toate sunt la fel in acelasi timp sunt total diferite. ciudat nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.