Home Aberatii Primirea Romaniei in Schengen

Primirea Romaniei in Schengen

3 min read
0
0
33,198
Primirea Romaniei in Schengen 1

Ba frate atat stiu unii primirea Romaniei in Schengen si nimic altceva. Pai cum ma boule sau vacule la ce urli tu sa intri in ceva care nu ai nevoie si de ani buni de zile ti se spune ca nu esti dorit.

Cu ce te-ar ajuta pe tine, pe mine si orice roman de rand primirea Romaniei in Schengen? Iti spun eu cu nimic, cu absolut nimic.

Suntem in Nato, europa, de fapt suntem in europa ma refer la organizatia Uniunea Europeana condusa de Franta si Germania, unde nu avem nici un drept, ne trateaza ca niste lepre, deci dece dracu ai vrea sa mai intri in alt grup bulangii? Esti cumva homalau si iti place sa ti-o traga cineva in cur des si tare?

Au si vad cum se vaita tot prostul de Schengen care daca-l intregi nici nu stie ce este si asta iti garantez. Dar pentru a nu te face de ras iti las eu link la final de articol ca atunci cand te intreaba cineva sa stii sa-i explici si cine stie cu ocazia asta poate inveti sau intelegi si tu ceva. https://ro.wikipedia.org/wiki/Spa%C8%9Biul_Schengen

Acum sigur ai dat scroll repede pe lana final sa vezi link dar nu l-ai gasit si desigur mi-ai trimis ceva carne, ca na… nu aveam destula de la facebook.

Asa ca Romanule nu te mai stresa cu Schengen pentru ca nu inseamna nimic pentru tine si familia ta. Nu iti va aduce avantaje, cand vei merge sa cauti de munca tot cele de jos le vei primi asta daca gasesti pe cineva la acel ghiseu care nu uraste romanul, ca altfel nu iti va da nici sa lingi cacatul de la curul lor de frica sa nu`i infectezi.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …