#Prostituate de #lux din Romania Acum ceva timp…

#Prostituate de #lux din Romania.
Acum ceva timp am asistat la o discutie intre o mama si fica. Eara vorba despre un casting la un film unde fica voia rolul principal.
Mama ii spune verde in fata ca pentru rolul principal trebuie sa suga multe pule si mai ales pulele care trebuie.

Faza aceasta este valabila in aproape orice domeniu. Daca vrei sa devii o prostituata de lux, atunci trebuie sa te duca mintea sa sugi pulele care trebuie pentru a te lansa. Daca nu stii vei ramane ca orice alta curva si vei suge pula pe 5 Ron.

Emisiunea lui Capatos e plina de curve de lux. Chiar daca multi sau multe dintre voi nu credeti asta. Sa ne aducem aminte de cazul Codrutei care s-a futut cu leo de la strehaia pentru 5000 euro sau cazul Loredanei chivu care de la acelasi Leo a luat un BMW X6 pentru o partida de futai.

Postul de asistente il folosesc ca promovare si ce fac ele dupa emisiune este alta treaba. De asta si bataia pe acest tip de locuri de munca. Te vede o tara intreaga plina de barbati incinsi si cu potenta financiara, ca de cealalta nu mai vorbim pentru ca nu exista.

Apar la emisiune sumar imbracate, ca de nu ar fi CNA ar veni desbracate si mereu se va gasi un fraier cu bani care sa-i ofere cat vrea ea pentru o noapte de futai.
Am auzit niste zvonuri ca Loredana Chivu e cerut pentru un supt de pula 5000 euro care i-a si primit.
Acum stai si te gandesti tu curva aia de jos si proasta, cate pule ar trebui sa sugi tu pentru a castiga 5000 euro.

Prostituate de lux

2 Replies to “#Prostituate de #lux din Romania Acum ceva timp…”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.