Home Critica Religie dusa la extrem

Religie dusa la extrem

3 min read
0
0
150
Religie dusa la extrem 1

Sunt un om credincios cu frica de dumnezeu dar niciodata nu voi face ca cei din clipul de mai jos. Zi de zi apar noi secte religii care te amagesc prin diverese metode sa intri . Multimea proasta cum este se lasa pacalita si spera ca noua relgie sa-i salveze de la toate pacatele care le au.

Cred ca prin aceste actiuni se leaptada de dracu, ca acestea nu le va oferi o vizita. Un lucru nu stie toata lumea si anume ca dracu este langa tine la orice decizie care o faci, incercand sa te influenteze.

Daca vrei sa fii sigur ca ajungi in rai, pune si traieste viata asa cum este, incearca sa ei decizi bune, incearca sa fii bun cu tine si cu altii. Incearca sa te ierti pe tine insuti sa fii multumit de tine si apoi incearca sa faci asta si pentru altii.

Dumnezeu se afla in fiecare dintre noi, nu trebuie sa intri in toate sectele de cacat care apar peste noapte.

Nimeni nu te va salva de ceea ce va veni, ce iti este dat pe aceasta lume. asa ca pentru prima data in viata ta, pune si traieste viata cu adevarat, gandeste pentru tine si spera ca tot ce faci este bine.

Un mic secret vechi de cand lumea e ca inainte sa mori sa iti ceri iertare si sa te inchini si sansele tale sa ajungi in Rai cresc cu 95%. 😀

 

Religie dusa la extrem

#Religie dusa la #extrem

Publiée par Viral Video Share sur Samedi 9 janvier 2016

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …