Romania pentru BBasescu. Internauti hai sa trangem randurile. Ca ne omoara PSD si PNL. ei sunt 13 milioane noi doar 5 milioane

Eram pe cancan citem si eu ca omu ce ma intereseaza, cand vad un mare banner publicitar cu insusi dracul, tradatorul de tara. curios de fire cum sunt dau click si intru.  sa vezi ce mesaj am gasit acolo:

Hai să dăm sfoară-n ţară! Să ne ridicăm cu mic cu mare pentru Băse! Care are filme, cu filme! Care nu, cu poze şi mesaje! Hai să luptăm, căci am tăcut prea mult, lăsându-i pe alţii să-l atace zilnic cu minciuni şi intoxicări.

Fie că eşti vâlcean, clujean sau dobrogean. Motociclist, alpinist sau blogger. Contabil, coafeza sau IT-ist. Fă-ţi grupul tău şi adună cât mai mulţi prieteni sau intră în grupul celor ca tine.”

am pus si link catre site-ul lor sa vedeti ce aberatii scot oamenii.

oare au ceva minte? il fac pe saracul geoana prostanac, da cred ca ei sunt mai rau ca el.

aici aveti in viziuen alor cica cele mai tari imagini si video. haaaa   http://romanipentru.basescu.ro/mesaje-imagini

isi arata si membri. cica sunt peste 9000 de sclavi acolo. haaaa

sa stiti ca mi-am facut si eu cont. sa vad daca il aproba. voi ce spuneti?

pentru sclavii lu basescu le dedic acest comentariu pe care l-am lasat la cineva pe blog.

foaie verde si-o lelita, m-a facut mama fetita. ma chiama romania. am peste 5.300.000 de sclavi. acum pe 6 decembrie le-am ordonat sa-l voteze pe iubitul meu basescu. va intrebati de e basescu iubitul meu. am sa va spun. basescu mi-a promis ca ma ajuta sa scap de cei pana la 18.000.000 care ma contesta. mi-a spus ca o sa-i gazeze pe toti , ca o sa-i traga in teapa, etc.
mama voastra de dobitoti si comunisti. vedeti voi ce va face iubitul meu basescu. hahahahahahahahahahahaha

Hai Romania.


Incoming search terms:

2 Replies to “Romania pentru BBasescu. Internauti hai sa trangem randurile. Ca ne omoara PSD si PNL. ei sunt 13 milioane noi doar 5 milioane”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.