scoala

1 min read
5
0
427

inainte sa intru la scoala stiam cam tot ce se putea invata pana pe la clasa a 4 a. stiam sa scriu, sa citesc, toate tablele. pana in clasa a 4a am avut diploma de merit la matematica in fiecare an. acum nu mai stiu asa bine mate. in clasa a noua fara lipsa de modestie la mate eram cel ami bun din clasa. erau unii care nici nu stiau cat face 1+1. am ramas putin blocat cand am vazut atat prostie. eu prindeam foarte repede. cand dadeam lucrari de control  terminam primul, dupa care toata clasa copia. in timp ce se copia eu tineam profa de vorba.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

5 Comments

 1. MIKA

  2 November 2010 at 22:06

  Te ducea bibilica de mic,bravos.
  Adevarata arta de a invata(dupa parerea mea) ….este sa stii sa speculezi informatia si sa o triezi,sa nu te umpli de informatii inutile si sa uiti esentialul.Orice este memorat motamo,se uita repede ,celelalte nu prea.
  Mie mi-a placut geometria,drept dovada sunt proiectant.Analiza matematica insa am urat-o si in facultate am avut parte numai de ea.

  Reply

  • analfabetul

   2 November 2010 at 22:14

   hmmm la geometrie aveam o problema mereu. la orice problema dadeam rezultatul final corect dar cand sa arat cum am ajuns acolo nu puteam. uram geometria dar imi placea algebra.
   mereu sunt in cautarea unei metode de a invata mai repede si ami usura viata si tot ce tine de ea.

   Reply

 2. Blue

  4 November 2010 at 18:00

  Da, se vede treaba că nu e bine ca atunci când merg copii la şcoală să ştie prea multe. Devin neatenţi. Văd că tu n-ai fost atent la lecţia cu majusculele, nu ţi-a ieşit niciuna. Şi asta nu e bine. Nu poţi citi de exemplu ce scriu oamenii pe pereţi … 😀
  (Activează te rog imaginea)
  hmmm

  Reply

  • analfabetul

   4 November 2010 at 21:23

   in general nu sunt atent la orice lucru care imi cere multa concentrare. sorry domnule profesor. promit ca data viitoare sa fiu mai antena… :D:D

   Reply

 3. Maricela Miron

  11 March 2014 at 03:27

  Te urmaresc de mult timp, si pot spune ca e f. interesant, vreau sa vad ce scrii si maine.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …