scoala

inainte sa intru la scoala stiam cam tot ce se putea invata pana pe la clasa a 4 a. stiam sa scriu, sa citesc, toate tablele. pana in clasa a 4a am avut diploma de merit la matematica in fiecare an. acum nu mai stiu asa bine mate. in clasa a noua fara lipsa de modestie la mate eram cel ami bun din clasa. erau unii care nici nu stiau cat face 1+1. am ramas putin blocat cand am vazut atat prostie. eu prindeam foarte repede. cand dadeam lucrari de control  terminam primul, dupa care toata clasa copia. in timp ce se copia eu tineam profa de vorba.

5 Replies to “scoala”

 1. Te ducea bibilica de mic,bravos.
  Adevarata arta de a invata(dupa parerea mea) ….este sa stii sa speculezi informatia si sa o triezi,sa nu te umpli de informatii inutile si sa uiti esentialul.Orice este memorat motamo,se uita repede ,celelalte nu prea.
  Mie mi-a placut geometria,drept dovada sunt proiectant.Analiza matematica insa am urat-o si in facultate am avut parte numai de ea.

  1. hmmm la geometrie aveam o problema mereu. la orice problema dadeam rezultatul final corect dar cand sa arat cum am ajuns acolo nu puteam. uram geometria dar imi placea algebra.
   mereu sunt in cautarea unei metode de a invata mai repede si ami usura viata si tot ce tine de ea.

 2. Da, se vede treaba că nu e bine ca atunci când merg copii la şcoală să ştie prea multe. Devin neatenţi. Văd că tu n-ai fost atent la lecţia cu majusculele, nu ţi-a ieşit niciuna. Şi asta nu e bine. Nu poţi citi de exemplu ce scriu oamenii pe pereţi … :D
  (Activează te rog imaginea)
  hmmm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.