Home Sex Sex dus la extrem
Sex

Sex dus la extrem

3 min read
1
0
1,296
Sex dus la extrem

Sexul normal nu mai multumeste multa lume, de mult timp. Chiar eu ma aflu in aceasta situatie. Cand aud de “sex normal”, zic pass in 7/10 cazuri. De ce? Pentru ca e plictisitor rau de tot.

Mai ales daca ai experimentat placeri la care altii nici nu viseaza, e cam greu sa ajungi iar la asa ceva facand lucruri normale.

Cu cat este mai ciudat, mai extrem cu atata e mai bine, mai placut. Acum ceva timp am cunoscut o fata intr-un bar. Imi stie reputatiam, sa spun asa. Dupa ce am stat de vorba si am baut cate ceva, am vrut sa mergem la mine acasa. Nu a spus ca nu, doar ca sa-i promit ca tot sexul va fi unul normal. Nu am stiu la ce se refera, asa ca am intrebat-o. Mi-a zis ca stie ce gen de sex imi place si ca mereu depasesc limita.

Sex dus la extrem 2

Sincer nici nu stiam ca am o reputatie sau se discuta de mine asa in oras. Am zis ca da si apoi futai acasa. Nu a fost naspa chiar deloc. Tipa chiar stia se se futa.

In fine, sa revin la sex extrem. Nici sclavele nu mai sunt asa cum erau odinioara. Imi place sa am sclave sexuale si sa fac ce vrea muschii mei cu ele. Am intalnit cateva, dar nici una nu a rezistat prea mult. Toate au zis ca am o minte mult prea bolnava.

Ma intreba una odata daca sunt 100% Master. Sunt undeva la 90% master. uneori imi place si schimbul de roluri. Sa fiu eu sclavul si Tu stapana. Iti da idei nu? 😀 :))

Chiar am postat un anunt pe un site de gen ca sunt in cautarea unei sclave. Am pus toate detaliile si pana acum nimeni nu a raspuns. Oare sa fie prea mult ce cer eu?

Pentru doritori postez mai jos cateva poze soft. NU pun poze direct aici. Am inteles ca intra unele persoane care sunt foarte minore. Asa ca le dau sansa sa nu

Astea sunt cateva. Sper ca ati prin ideea. 😛

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sex

One Comment

  1. […] din lucrurile care fac un sex shop să meargă bine este nivelul de cunoştinţe al personalului, motiv pentru care […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

am făcut cel mai sălbatic, neaşteptat, exploziv sex din viaţa mea de până atunci

L-am cunoscut într-un club, în 2010. Fiecare venise la petrecerea cuiva şi ne-am intersect…