14 Comments

 1. Sunt curioasa care ar fi fost parerea ta daca ar fi fost tineri de la alt partid . PS: din ultima ta fraza sa inteleg ca 80 la suta dintre tinerii romani sunt vai de mama lor si le trebuie un partid care sa le organizeze distractia ? :D:D:D

  1. am inteles aluzia ta. chiar daca o facea PDL la fel spune-am.
   nu am zis ca tineri au nevoie de cineva sa le organizeze distractia. voiam sa spun ca toate partidele le cer tinerilor sa munceasca pentru partid dar nu ofera nimic in schimb.

 2. Si cine e de vina …partidul sau tineretul? Eu vad problema altfel – daca esti tanar membru de partid, inseamna ca te-ai inscris in acel partid pt un anumit ideal si esti dispus sa lupti pt acel ideal….deci nu ai nevoie de rasplata.Din pacate , in realitate lucrurile nu sunt tocmai asa .

  1. 1% din cei care se inscriu o fac din doctrina partidului sau idealuri. restul o fac ca au prieteni acolo si pentru eventuale beneficii.
   eu la un partid aveam peste 300 de tineri inscrisi de mine. tu crezi ca acestia sau inscris pentru ca le placea partidul ?

   1. Nu am citit stirea, in schimb l-am vazut ieri pe irealitatea jucand o hora …pe undeva prin Moldova.Dupa “placerea” care i se citea pe chip cred ca si la ora asta e tot in cabina de dus . :D De Munchausen ai auzit? Cam asta este parerea mea despre Antonescu. :D Si cam despre toti politicienii nostri. :D

    1. eu nu cred ca va ajunge presedinte. nu a reusit sa-u faca fata lu basescu la ultimile alegeri si nu cred ca va reusi acum.
     pe mine m-a amuzat stirea cand am vazut-o.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: