Home ce fac eu Sfarsitul lumii – Religie sau Stiinta?

Sfarsitul lumii – Religie sau Stiinta?

4 min read
0
0
310
Sfarsitul lumii - Religie sau Stiinta? 1

Sfarsitul lumii va venii intr-o buna zi, asta stiu cu siguranta. Poate nu va fi asa cum ne imaginam noi, dar el va fi. Asta seara am vazut pe ProTv filmul 2012 care m-a facut sa ma intreb ce am face, cum am reactiona daca maine ar fi Sfarsitul Lumii.

Ma intreb daca mai marii lumii noastre se gandesc la acest lucru si daca au un plan de siguranta, un plan de salvare. Daca s-ar ajunge la asa ceva pe ce cale ai merge?  Religie sau Stiinta?

Un eveniment ca cel din filmul de mai sus nu stiu daca ai putea merge pe religie, credinta, dumnezeu. Poate pentru tine va functiona, te va ajuta sa te salvezi, dar pentru intreaba masa de oamenii nu cred ca este o solutie. Odata ce stiinta cel putin cea a zilelor noastre iti spune ca peste o luna, un an se va face o inversare de polii, sau continentele isi vor schimba forma, structura, religia nu poate face nimic. Ar trebui un miracol destul de mare facut de Dumnezeu ca sa ne salveze de la asa ceva. Plus un astfel de miracol ar sterge orice urma de indoiala legat de existenta lui Dumnezeu.

Eu personal nu stiu in acest moment ce cale as urma. Daca omenirea ar avea un plan de salvare terestru sau extraterestu,  as merge pe mana stiintei, dar daca aceasta nu exista, atunci as alege Religia si rugaciunile catre Dumnezeu.

Asta spune multe nu? Ne ducem la EL doar cand nu avem alte solutii, variante sau cand ne este rau. Cand ne este bine nici macar o secunda nu ne gandim la EL.

Ca final va recomand sa ascultati melodia lui INNA – PUHOI

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I. (Official Music Video)

[contentblock id=5 img=iframe.png][subscribe2]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …