Home ce fac eu Stire / Advertorial de cacat pe evz.ro.

Stire / Advertorial de cacat pe evz.ro.

3 min read
6
0
238
Stire / Advertorial de cacat pe evz.ro. 3

Cand auzi de spam si la stiri fake, mincionoase te astepti sa fie facute de un copilas avar dupa trafic cu un site de toto cacatul. Nu te astepti ca site’uri mari precum evz.ro, stirileprotv.ro, relaitatea.net si altele sa publice stiri de cacat.

Vad pe facebook o stire ca lumea se termina pentru a nu stiu cata oara. Dau click sa vad despre ce este vorba si ce au mai inventat astia pentru a mai scoate un ban in plus.

Stire / Advertorial de cacat pe evz.ro. 4

Stirea pe facebook a fost postata de realitatea.net iar link ducea catre evz.ro. Acolo vad o stire care spune ca in 2038 calculatoarele vor inceta sa functioneze ca in anul 2000. Ca nu vor putea sa proceseze informatia si alte cacaturi de acestea.

Ce a fost mai tare e la final unde spune ca informatia a fost preluata de pe deBărbați.ro. Ce pula mea are deBărbați.ro cu o stide de genul acesta. Nici macar nu are link catre articol ci doar catre homepage.

O metoda ordinara cu o stire de cacat,  care se vede pe fata ca este spam curat pentru site’ul celor de la mediapro deBărbați.ro.

Stire / Advertorial de cacat pe evz.ro. 5

Aui folosit acest titlu si imagine pentru a atrage vizite si poate comentarii ca ale mele, pentru a ridica in cautari panarama aia de site.

Cum pula mea sa mai ai incredere in ce spun aceste asa zise site’uri de stiti, cand totul este o minciuna si spam la drumul mare, doar, doar sa te convinga sa dai click si sa petreci cateva secunde pe acel site.

Sa va fut in gura de bulangii cu stirile voastre si cei care scriu si va citesc, asta ar insemna si pe mine, ca si eu am dat click.

realitatea.net este cunoscuta pentru titlurile si pozele de cacat si mincionoase postate pe net pentru a atrage vizite. 9.5 din 10 stiri puse pe facebook si pe site’ul lor si o mare minciuna si o insulta adusa celor care vor sa citeasca o stire reala.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

6 Comments

 1. Analfabetul

  28 December 2014 at 16:36

  Uite ce comenteaza lumea la stirea asta de cacat.
  Comentarii

  Reply

 2. Analfabetul

  28 December 2014 at 16:39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …