Home Lumea de azi Straight To Number One

Straight To Number One

2 min read
2
0
183

acum 4 zile veneam cu masina de la S****** spre casa.  am pus un cd care era prin masina si sa dovedit a fi o alegere buna. avea pe el o melodie foarte draga mie. 

Straight To Number One – Touch And Go

l-am ascultat tot drumul si nu ma saturam de el. cand am ajuns acasa l-am luat cu mine ca sa il ascult cu “iubirea mea”.  Imi facuse planuri mari, dar cand a ibceput sa-l asculte imi supune ca este cu porcaria asta. pentru ea daca nu sunt manele degeaba.

mi-am luat cheile si am plecat de acasa. am mers la bar si am beut o cafea, am fuat vreo 4 tigari dupa care am mers la clubul din oras. acolo am cunoscut pe cineva, m-am distrat pana pe la 7 dimineata dupa care m-am dus acasa.

ce vreau sa spun e  ca se gaseste foarte greu o femei in ziua de astazi care sa stie sa fie in primul rand femeie si dupa asta altceva.

toate din ziua de astazi stiu doar telenovele si manele. cand e vorba de sex se culca pe spate si astepta sa treci la treaba. nici macar nu se desbraca. pur si simplu astepta. te uiti la ele si nu iti vine sa crezi. si se mai intreaba de ce le inseli , de ce ai fost la vecina sau cu “Oxigenata” aia din bar. pai raspunsul e simplu si chiar in ochii tai. pacat ca tu nu-l vezi.

veti aici melodia pe care o iubesc mult.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HJcGme5zclA]

ideia mi-a venit de aici

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

2 Comments

 1. eu si atat

  10 December 2009 at 08:22

  Sa zicem ca ” iubirea ta ” nu a stiut sa fie femeie … dar nici tu nu ai facut nimic in aceasta privinta …ai stat pasiv si ai asteptat ca pe ritmul muzicii ea sa faca totul … reactia ei a fost de respingere, te-ai sifonat si ai plecat , ceea nu rezolva o situatie … trebuia sa-ti folosesti farmelul barbatesc si cu siguranta nici ea nu ramanea indiferenta … asta daca doresti ca realatia voastra sa se dezvolte si in plan sentimental nu doar sexul mecanic … dar probabil ” iuberea ta ” e neinteresanta pentru tine si o ti doar pentru satisfacerea nevoilor fiziologice !

  Reply

  • analfabetul

   10 December 2009 at 19:39

   omule nu voiam sa am o relatie cu ea. “Iubirea mea” asa le spun eu celor cu care ies. nu a fost nimic special.
   cat despre mine sa stii ca nu astept totul pe tava. ma implic, uneori chiar foarte mult.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …