Home Aberatii Sunt Timid si Virgin

Sunt Timid si Virgin

3 min read
0
0
254
Sunt Timid si Virgin

Acest articole este unul de matrimoniale. Cunosc un pusti de 17 ani super ok care este virgin. Problema lui cea mare este ca vrea sa slaveze lumea intr-o zi, nu poate intelege ca trebuie sa fie o balanta intre prostie si inteligenta. Uraste de moarte persoanele proaste.

Sunt Timid si Virgin 2

Este genul de pusti care doreste sa munceasca pentru fiecare leu si atunci cand primeste ajutor e instare sa dea de 10 ori mai mult, ca drept recunoastinta.

El inca o astepta pe Ileana Cosanzeana, fata acea perfecta cu care sa fie toata viata. Ei bine, viata nu functioneaza asa, cel putin in zilele in care traim noi.

I-am spus ca platesc eu o curva sa-l futa bine si sa-l  invete cum sta treaba, dar nu accepta. E de apreciat ceea ce vrea el, doar ca nu mai e valabil.

Nici cu acest topic nu e de acord, dar nu are ce face, pentru ca postez ce vreau aici. 😀

Ideea acestui articol este sa-i gasim pe cineva cat de cat ok, sa nu fie nici super curva dar nici foarte cuminte. Sa-l desvirginam ca doar are 17 ani si e super tarziu. Eu la aceasta varsta eram satul de pizda.

El sta pe langa Alba Iulia, are 17 ani, cam 170cm inaltime (aproximativ), corp putin spre altletic (nu e e gras). Marimea la pula nu stiu care este ca nu l-am intrebat si nici nu cred ca mi-ar spune. Poate nici el nu stie.

trebuie sa retineti ca este foarte, foarte timid mai ales cand vine vorba de fete. De asta si postez acest articol, poate, poate din exista o citittoare care vrea sa faca o fapta buna si sa-l initieze in “analele” sexului. 😀

Cele interesate ma pot contacta pe YM la alfyblog. Va rog sa oferiti si o poza. Datele lui personale nu le pot oferi aici din motive care cred ca el intelegeti.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …