Home Critica Sunteti un pericol pentru spiritul Google

Sunteti un pericol pentru spiritul Google

4 min read
2
0
370

inainte google cand le inchidea conturile celor care erau publisheri la adsense , le dadea motive intemeiate. acum insa cand inchid un cont cu multi banii in el iti trimit numai motive tampite.

google adsense
google adsense

In ultima vreme aud tot mai multi prietenii care imi spun ca google la inchis contul la adsense. motivul? “Sunteti un pericol pentru spiritul Google“. ce motiv e acesta in pula mea. isi bate joc de toata lumea. dupa ce ca te fura la click-uri, iti da o valoare de cacat pe fiecare click, la sfar si de luna iti aproba mereu cu 1-300 euro mai putin decat ai facut, iti mai inchid si contul.

99.9% din cei care se plang au site-uri legale din toate punctele de vedere. au continut unic, nu roaga userii sa dea click pe reclamele de la adsense, reclama este pusa unde trebuie, etc. dar google cum se crede el mare… crede ca poate face orice.  crede ca poate fura banii la oamenii asa cum vrea.

te invita sa iti faci reclama pe adword. cand ajungi sa iti faci reclama, vezi cum te fura pe fata. acum o saptmana am facut o campanie de publicitate de google adword.  desi am fixat un pret pe click de 0.40 euro . campania a fost de 100 euro.

la 2 zile vad ca apare la statistici ca am avut 116 click la o valoare de 0.86 euro pe click desi eu setasem 0.40 euro.

din aceste click-uri pe care google zice ca mi l-ea trimis eu nu am avut nici o vanzare + la statistici nu am vazut nimic venind din partea lui pe perioada respectiva. si uite asa sau dus 100 euro de-an boulea pe google.

dar sa revenim la adsense de la google. anul trecut si mie mi-a  inchis un cont cu peste 8000 euro in el. chiar daca am cerut referificarea site-ului sa vada ca totul este ok, acestia acelasi lucru mi-au spus. Sunteti un pericol pentru spiritul Google.

unui tip care avea o retea sociala si facea undeva la 50-60.000 euro pe luna, dupa 2 ani jumate i-a inchis contul pe acelasi motiv.

va imaginati ca l-a omorat pe om.

ce dracu  vrea sa insemne asta? desi i-am intrebat , pulea raspuns.

nu ar fi bine sa ne unim cu totii si sa-i dam in judecata. in cache-ul google sigur au datele ale site-urilor noastre.  oice judecator ar putea vedea ca nici un site nu a incalcat TOS.

deci va intreb si eu pe voi poate intelegeti ceva

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

2 Comments

 1. Mika

  8 February 2012 at 22:53

  NISTE NEMERNICI!

  Reply

  • Analfabetul

   9 February 2012 at 02:35

   asa este. dar o sa vina si randul nostru. 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …