tenis

azi am jucat 4 ore jumate tenis. dupa ce am plecat de la munca sociala, m-am dus acasa, unde am facut un dus, am bagat ceva la romazan si am plecat la tenis. de la 16.00 si pana la 20.30 am jucat in continu. doar ce am facut timp pentru 3 tigari. pana acum ceva timp nu jucam, dar acum a inceput sa imi placa. maine am pista reervata de la 13 la 15.00 si saptamana viitoare am cate 2 ore in fiecare zi. ma gandesc ca dupa asta sa imi fac un abonament  pe toata luna.

este chiar ieftin…. 1.50 euro/ora…. sa tot joci.

dupa ce am plecat de acolo am mers la un bar pentru a servi o bere pe care a trebuit sa o platesc eu. asta pentru ca am pierdut la tenis….  o sa invat eu si nu o sa ma mai bata….

hehehehehe

cand am ajus acasa, verific serverul de le justbefree.eu . probleme… niste boti a caror sursa nu o stiu inca (trebuie sa analizez logurile) au facut peste 100 de cereri pe secunda timp de vreo 10 min. am dat restart si acum totul e ok. cam banuiesc eu ceva, ceva, dar nu ma pot pronunta. zilele astea o sa instalez un firewall mai bun… sa vedem ce fac atunci….

hihihihi

kiss alll

6 Replies to “tenis”

  1. Eu incepusem sa ma antrenez in vara, dupa care m-am lasat…momentan pandesc putintica caldura sa pot sa ma jogggiguiesc nitel, sau rolleruiesc…d’astea mai soft :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.