Home Aberatii Tinerii Adulti

Tinerii Adulti

4 min read
3
0
552

din fiecare comunitate se ridica cate unul care razbeste sa iasa din acea vagauna. reuseste sa mearga mai departe si sa fie invidiat de toata lumea. odata ajuns acolo “sus” acesta incepe sa simta sentimentul de supeoritate fata de vostii lui din vagauna.

Young Adult (2011)
Young Adult (2011)

oamenii simpli care se multumesc cu putin, dar foarte fericitit cand te uiti la ei. cand tu cel iesit di vagauna te uiti la ei ii vezi ca pe niste vaci nebune, oamnii limititati, care nu stiu ce este aia viata. si cum tu ai inceput sa simti acel sentiment de superiotate incerci sa le explici cum sta viata, cum stau lucrurile. din cauza acestui sentiment iti permiti sa ei tot ce vrea inima ta si sa intri in viata oricarui doar pentru simplu fapt ca te crezi superior.

atunci cand nu poti lasa trecutul in spate, ca de asta e trecut si inca traiesti in el vei avea numai probleme.

cunosc personal multe persoane care inca traiesc in trecut, in special in acele momente de “glorie” . gloria care o cred ei… si nu o glorie adevarata. au fost odata “cineva”, acum nu sunt multumiti de ceea ce sut sau de cum sunt primiti intr=o anumita vagauna. asa  ca se retrag in singurul moment din viata lor cand au fost cineva si toti ii iubeau.

de fapt invidia este de ambele parti. cel care a reusit este invidios pe cei din vagauna pentru simplitatea lor, pentru cat de usor le este sa comunice si sa vada viata. cei din vagauna sunt invidiosi pe cel ce a pleacat pentru curajul lui si pentru ca a reusit. in viziunea lor, El are de toate, e celebru, deosebit, viata simpla… si o buna educatie.

personal ii invidiez pe cei care ceva in trecutul lor care le este drag sa traiasca. eu nu am asa momente in trecutul meu pe care sa mi  le doresc sa traiesc i  ele. tot ce ame ste prezentul.

va recomanda sa vizionati filmul Young Adult (2011). nu e cine stie ce actiune, dar e o poveste interesanta. cred ca multi o sa va regastiti in povestea filmului. poate nu in toata, dar intr-un segment din ea o sa va regasiti sigur.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3616″]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

3 Comments

 1. Mika

  5 March 2012 at 06:38

  O sa ma uit la film zilele astea …sa vad ce a trezit in tine de discuti atat de serios :D.
  O saptamana plina de bune!

  Reply

 2. Analfabetul

  5 March 2012 at 11:40

  am vrut sa-l vad de mult, dar m-am luat dupa recenziile de pe net. cand il vedeam pe torent, mereu stateam cu cursorul pe descarca acest torent. pana zilele trecute nu am dat click.
  eu cred ca o sa iti placa si poate chiar o sa te regasesti pe acolo putin.

  acum astept sa se termine de descarcat Armaghedon, Am gasit o varianta BluRay de 40GB. cred ca o sa se vada bestial.

  zilele astea m-am mai uitat la toata seria Friday cu Ice Cube. bestiala. aaa si serial Triplu X. 😀

  Reply

 3. […] din filmul Crazy Stupid Love ( 2011 ) . Il puteti Vedea Live in format HD pe […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

De la Bebe la Salut

Indiferent ce am face, oricat am incerca uneori e greu sa mentii o relatie mai ales cand t…