Aberatii

Toata lumea cauta P***

Toata lumea cauta P*** 1

Am ramas putin socat zilele astea. La recomandarea unei prietene m-am inscris pe un forum dedicat sexului, pentru a putea promova un site adult.

Pentru a putea promova am nevoie de un minim de posturi, altfel primesc Ban pe viata. Asa ca am inceput sa caut topicuri la care sa postez pentru a aduna posturi.

In nici un topic nu am vazut ca

cineva sa caute pizada. Toata lumea vrea PULA. Atat femei cat si barbati.

Forumul este unul generalist, unde se discuta aproape despre orice, mai putin despre pizda. Ce as putea eu sa postez la aceste topicuri unde toata lumea vrea pula.

Am vazut ca e la moda sa se intalneasca la unul acasa, barbati si femei pentru a sta cu pulele afara. Ceva de genul “Intalnirea pulelor”. Pe femei le inteleg ca vor pula, pe Gay la fel, dar ce pula mea cauta un hetero acolo sa vada pula la altii?

Nu scrie nicaieri ca se vor fute sau altceva. Doar sa stea cu pula afara si o posibila, daca nu sigura masturbare.

Asa ca am de munca pana voi face cele 60 de posturi necesare pentru a putea posta link catre site-ul meu.

Aseara una din California a deschis un topic unde cauta barbati cu puli mai mari de minim 28cm. Din discutii s-a ajuns ca tipa era de fapt un barbar, dar nu a fost dovedit.

Unde dracu gasesti pule de 28 cm sau mai mari? Un 20-25cm mai gasesti asa, dar peste 28 sunt rare precum inteligenta guvernului nostru.

Putin cate putin, nu voi mai avea cu cine sa vorbesc despre pizda. E chiar posibil sa raman singurul barbat din lumea care vrea doar pizda si nici o alta pula in afara de a mea.

Si-a mai dat un amic un anunt la sectiunea escorta si din 30 de telefoane primite 29 au fost de la barbati.

Ce dracu sa mai cred?

Asa de dificil a ajuns sa convingem o femeie sa se futa cu noi, ca incepem sa alergam dupa pule, doar, doar sa nu ramane nefuti?

Poate m-am ramolit eu si nu inteleg lumea in care traiesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: