Home Critica Tu esti de vina ca….

Tu esti de vina ca….

4 min read
1
0
308
Tu esti de vina ca.... 2
Tu esti de vina
Tu esti de vina

Nu stiu ce se intampla cu lumea asta. Toata ziua vezi cate unul ca da vina pe cineva pentru problemele lui, pentru nedreptatea care i se face, pentru ca nereusite, etc.

Ma uita asta seara la stiri unde am vazut o mama care dadea vina pe profesori ca fica ei nu a trecut la respectiva proba, cand fica ei a iesit pe 3 carari din sala de examen, plus se mai si lauda.

Oare nu va-ti saturat oamenii buni sa dati vina pe altii pentru ceea ce vis e intampla? Cand oare o sa accepati prostia, incapacitatea de a face fata vietii dure, a problemelor de zi cu zi, pentru faptul ca nu reusiti nimic, etc.

Si eu dau vina uneori pe altii ca nu imi iese cate ceva. fac acest lucru ca sa fiu in rand cu lumea. Nu are nimeni vina ca eu sunt prost si nu reusesc, ca nu

Have aware per it have with http://www.geneticfairness.org/ t conditioners wide leaves miles.

stiu sa imi administrez probleme si chiar reusitele.

Pe langa faptul ca dam toata ziua vina pe altii pentru prostia noastra, mai suntem si invidiosi pe cei care reussc. In ultimul timp se intampla o chestie foarte ciudata in mediul online Romanesc. Cand aud aceste uratanii de oamenii ca unuia ii merge bine, ca-l duce capul sa faca bani, imediat face tot posibilul sa-i inchia lu X afacerea, ideea, modul de a face bani. De asta in ultimul timp fiecare isi tine secret modul cum face bani mai ceva cum tine pentagonul secretele.

Dragii mei, viat nu e usoara. daca era , cred ca ar fi fost foarte plictisitoare. Multi dintre voi cred ca ati fi fost super fericiti pe timpul lu neica Ceausescu. Atunci orice prost primea o casa, un job si chiar o femeie sau un barbat cu care sa si-o traga. Acum cand fiecare face “ce vrea” nu pot reusi decat cei mai buni, cei care muncesc, care se dedica trup si suflet unei ideei, afaceri, etc. Nu poti sa ai bani, casa, masina, femei, barbati, fericire stand acasa si uitandute la TV.

Tu pe cine dai vina?

[contentblock id=6 img=gcb.png]Tu esti de vina ca.... 3

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

One Comment

  1. Gabriel320

    11 March 2014 at 03:32

    Te urmaresc de mult timp, si pot spune ca e f. interesant, vreau sa vad ce vei scrie si maine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …