Home Critica Unde este barbatul de care m-am indragostit?

Unde este barbatul de care m-am indragostit?

5 min read
0
0
120
Unde este barbatul de care m-am indragostit? 1

Atunci cand intalnim pe cineva cu care incepem o relatie, are ceva special, ce anume care ne atrage, care ne face sa spunem da. Pentru ca nu avem multe informatii despre acea persoana face ca totul a devina mai interesant, ne atrage, placem acea persoana asa cum este.

Din pacate majoritatea femeilor dupa ce cuceresc un barnat au un singur tel si anume sa-l transforme intr-un papa lapte, care sa faca si sa spuna orice vor ele, o marioneta mai bine spue.

Dupa o vreme se plictiseste de aceasta marioneta si intr-o dimineata se trezeste langa un strain si se intreaba mirata, unde este barbatul de care s-a indragostit.

Incepe sa dea vina pe toti, chiar pe barbatul care la transformat intr-o marioneta, fara sa realizeze ca toate acestea sunt din vina ei.

Asatzi am gasit chiar un tutorial cum sa iti transformi barbatul in papa lapte, care din pacate are efect. Prespun ca autoarea vorbeste din propria experienta sau poate este bine informata, dar in final nu mai conteaza.

Pentru unele femei acest tutorial este ceva super care in viziunea lor le va salva casnicia, le vor face mai fericite, barbatul mai dragastos sau eu stiu ce aiureli mai au ele in cap.

Se bucura si se lauda intre ele cand reusesc sa transforme un barbat in marioneta dar nu se gandesc macar o secunda cum ar fi daca un barbat ar proceda la fel cu ele.

Dragele mele nu schimbati barbatul de care v-ati indragostit ca mai tarziu o sa regretati si nu mai puteti repara problema indiferent ce incercati. Parca va aud dupa o vreme ca va plangeti la prietenele voastre bune cum ca barbatul vostru a devenit prastie in pat, nu va mai satisface, ca nu i se mai scoala atat de des si bine cum era inainte si chiar credeti ca e normal sa va cautati o aventura cu altul.

In acea aventura cand va inselati barbatul de cele mai multe ori este total diferit de ce aveti acasa, adica unul care nu da doi bani pe voi, va trateaza ca niste curve, va fute cum vrea muschii lui si voi chiar apreciati asta.

Apoi cand barbatul tau descopera aventura ta, TU in marele tau tupeu dai vina tot pe el pentru ca va trimis in pula altui barbat, dar nici macar o secunda nu va ganditi ca totul e din vina voastra.

Incetati sa mai ascultati ce spune X,Y,Z si incercati sa fiti fericite cu barbatul de care v-ati indragostit. Daca credeti ca nu mai merge, atunci puneti punct la relatie, dar nu va jucati cu viata unei persoane, pentru ca intr-o buna zi cineva, undeva poate face la fel tie sau unei persoane dragi tie.

Cand faci asa ceva unei persoane este ca si cum l-ai ucide pentru ca nu mai exista remediu si i-ai distrus viata.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …