urmele trecutului

cu totii avem un trecut. unii il au mai frumos , altii mai urat. unele evenimente din trecutul nostru sunt atata de urate incat incercam din toate puterile sa le ascundem acolo in mintea noastra sa nu ne mai aducem aminte niciodata de ele.  daca ar fi atata de usor ce bine ar fi. uneori o simpla privire, un sarut mic, figura unui om, etc ne poate duce iar in timp sa retraim acele momente care cu greu am incercat sa le facem uitate.

oare exista o metoda prin care sa poti scapa pentru totdeauna de ele? oare iata noastra ar fi mai buna, mai frumoasa?

oare familia, prietenii, cunostintele ar putea intelege ? mai sunt oamenii care astfel de evenimente ii fac mai puternici, dar acestia nu sunt multi. ce fac cei care nu au puterea si devin pe zi ce trece mai slabi.

am cunoscut astfel de oamenii. cand ii vezi cat suferinta au avut parte si cat mai sufera si acum ti se rupe inima. ai vrea sa-i ajuti, dar nu poti.

Incoming search terms:

5 Replies to “urmele trecutului”

 1. Cred ca autosugestia are un cuvant greu de spus in asemenea cazuri. Impunerea e sfanta… daca-mi impun sa uit, daca vreau sa ma conving eu pe mine ca nu trebuie sa ma mai gandesc la ceva, reusesc. E chestie exersata, dezvoltata de-a lungul timpului. Daca eu vreau, reusesc si sa ma mint si chiar sa cred!
  Asta nu inseamna neaparat ca nu mai am mici scapari, cum ai spus tu: “o simpla privire, un sarut mic, figura unui om…”

  1. am scris acest pot dupa ce i s’a intamplat la un bun amic o chestie grava….
   cu mare greu dupa ce si’a revenit a spus de unde i se trage…
   legat de autosugestie: ai dreptate…. dar si cand va ivi o fisura sa te tii bine… poate fi foarte rau….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.