Home Lumea de azi Viata este ca o tigara

Viata este ca o tigara

2 min read
4
0
120
Sarut
 • A mai trecut un tren…

Se pare ca nici cel din urma nu-mi era destinat mie. Oftez, oftez cu aceeasi tristete cu care-mi amintesc clipa parasirii loc’sorului care m-a invatat sa iubesc. Privesc in gol de pe aceeasi banca care mi-a oferit sprijin prietenesc atunci cand i-am atins buzele. O vad prin negura anilor, este acolo, undeva unde eu nu voi ajunge prea curand…sunt fanatic, durerea si dorinta imi sunt calauze.

Contorul stie, ma ameninta in fiecare clipa ca nu va fi la nesfarsit cel care sa-mi numere regretele. Iau o tigara si o aprind, probabil singura sursa de lumina care imi incalzeste gandurile obosite. ‘’ Viata este ca o tigara…o poti aprinde, sa o fumezi, sa fie scurta si sa te bucuri de fiecare fum sau…o poti lasa deoparte…uitata pe o margine, sa uiti de ea si ea de tine, dar sa stii ca este acolo si ca nu se mai termina, pur si simplu se duce…greu, dar se duce ’’.

Sunt doar un trecator, un umil vagabond insetat de iubirea pe care nu a gustato cu acelasi sat din care a gustat tristetea. Il aud, il aud cum ma cheama, sa fie el trenul care ma va forta sa schimb rolul ? Voi indrazni…ce se poate intampla ?

Risc sa gresesc, dar nu-mi pare rau…schimb decorul… nu ma mai intorc!

 

Via FileList Blog

[contentblock id=6 img=gcb.png][subscribe2]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

4 Comments

 1. Mika

  7 January 2013 at 13:40

  Ganduri la …umbra unei tigari 😀
  Sa-ti spun ca am inceput anul bine? Adica mi-am propus sa nu mai fumez si pana acum planul mi-a reusit…sper ca ispitele sa nu navaleasca peste mine,desi sunt hotarata, mai hotarata ca niciodata.
  In ce decor vei sta acum? Daca ti-e mai bine acolo unde pleci si nu te mai intorci, atunci nu te uita in spate cu regrete, ci doar cu bucurie ca acele locuri te-au trimis undeva unde e mai bine!

  Reply

  • micutu204

   8 January 2013 at 01:45

   Iar te laşi de fumat !
   N-am regrete !

   Reply

   • Mika

    8 January 2013 at 18:41

    Pana acuma doar m-am apucat de fumat…de vreo 4 ori. Acuma ma las :))))

    Reply

 2. Andrei Petrea

  7 January 2013 at 14:41

  este cu dus si intors ce spui tu. teoretic ai dreptate, insa si fetele gresesc cand isi pun 1000 de poze cu fund/sani. ce se asteapta sa primeasca, in afara de atentie negativa si zeci de prosti salivand dupa ea?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …