Voi fi langa tine atat cat ai nevoie de mine

Suna ciudat nu? Poate te intrebi cum un om poate accepta asa ceva, stii ca este oarecum folosit de cei din jur. Ei bine iti spun eu ca se simte foarte bine.

Nu stiu daca am mai scris pe aceasta tema in trecut. Aseara discutam cu o domnisoara si din una in alta sa ajuns la faza cat va dura “relatia” noastra. I-am spus: Relatia va durata pana cand nu vei mai avea nevoie de mine. Dupa ce am spus acest lucru s-a suparat putin si a spus ca nu e genul acela de fata care sa se foloseasca de oamenii, etc. I-am spus  ca nu trebuie sa se supere. Este un adevar si stu ca asa se va intampla. Daca constietizezi acest lucru, atunci relatia (indiferent de natura ei) va fi mai frumoasa, mai interesanta.

Pe la inceputuri :D ma cam deranja acest lucru ca lumea statea cu mine, langa mine pana cand nu mai avea nevoie de mine, de ajutoul meu. Acum insa imi este indiferent. Se pare ca asta e menirea mea pe aceasta lume.

Orice relatie la un moment dat se raceste, se distanteaza, se rupe din varii motive. In momentul cand intri intr-o relatie (indiferent de natura Ei) o faci din anumite motive. Cand motivele pentru care a inceput relatia nu mai exista, este normal ca aceasta sa se rupa. Este logic nu? Dece sa ne amagim.

In viata cu cat te amagaesti, minti mai putin cu atata viata poate deveni mai interesanta.

Asa ma amuza uneori cand ii spun la o tipa ca voi langa ea atat timp cat are nevoie de mine si ea incearca sa imi explice sa imi arate ca nu este asa. ca ma insel, ca in timp imi va dovedi ca nu este asa si ca Ea nu este ca restul femeilor. Din pacate pentru ele cat si pentru mine, in final eu am dreptate si totul se face cum am zis eu. Sa stiti ca nu duc eu relatia la acest punct, ci se duce ea… (relatia) din inertie.:D

Consider ca e normal, ca atunci cand esti multumit de un om, de felul cum te-a ajutat, pentru ca este si a fost mereu langa tine sa gandesti ca ii vei fi prieten pe viata, ca ii vei fi recunoscator, etc. La fel consider ca e normal ca aceste relatii la un moment dat sa se rupa, raceasca. Viata e plina de imprevizibil si nu poti spune, stii cu siguranta ce va fii peste o luna sau un an.

Eu stiu din propria experienta. Se intampla acest lucru atat in relatiile intime cat si in cele profesionale sau cele online unde ajut o multime de oamenii.

Acum ceva timp in urma ma contacteaza o amica mai veche care isi cerea scuze ca nu a mai vorbit de mult timp cu mine si se intreba dece s-a racit relatia noastra. Chiar daca am mai vorbit vreo cateva zile dupa ce m-a contact acum este ca si inainte. Adica ea in treaba ei si in treaba mea. Stiu ca atunci cand va avea nevoie de un prieten cu care sa vorbeasca sau sa faca diverse lucruri o sa vina la mine. Acest lucru este inevitabil.

Dragele mele, nu va suparati cand spun ca relatia noastra va dura atat timp cat veti avea nevoie de mine. Stiu ce spun si nu cred ca sunteti una “din acele fete”. :D

Va sarut pe toate ca sa va treaca supararea. Kisssss

Va ofer si o melodie care imi place mult. Sper sa va placa si voua.

[contentblock id=26 img=gcb.png]

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Hess Is More – Yes Boss

[contentblock id=1 img=iframe.png]


 

9 Replies to “Voi fi langa tine atat cat ai nevoie de mine”

   1. Am zîmbit! Tu analfabet cică, ai scris cu majuscule, el ultragiatul nema , plus cuvînt lipsă!
    În privinţa textului, sunt perfect de acord cu tine, mai ales că mnealor ale mele, îmi văd mai întîi puterea …. financiară-influenţă, decît eu …omul!
    Inclusiv alea care-mi poartă numele.

  1. Nu mă mai deranjează , a fost un timp cînd îmi mai păsa, dar acum de vreo 3 ani, sunt …paralel.Nu am divorţat din raţiuni de complicaţii de partaj, să mă re însor nu mai este cazu. Am fost acum în ţară , cu votarea, au ieşi bine … ai tăi, futaiul îl vor încasa tot ai tăi de la ianuarie înainte, noi nu că trăim bine merci în străinătate la mare ,la soare , cu destule fetiţe … goale, haleală şi beutură (eu mai am şi escapadele montane, cît mă mai ţin ciolanele). Alea două au felia de venituri -sponsorizări pe linie separată de mine şi nu au cum să mă ….găurească. Cînd îşi termină pachetul rabdă , cît de lungă le este plapuma. Am fost la nevastă înainte de 1 decembrie şi ne-am sexualizat, pe 12-13 decembrie era stresată şi după vizita la şoping i-a trecut stresu şi a vrut futai. După asta cînd am întrebat dacă vine în Croaţia de sărbăutori, mi-a spus că nu, că e sătulă.
   -De pulă eşti sătulă? O dată la 2 săptămîni ! … ? De mine eşti sătulă ,aşa la general ? Atunci chiar să nu mai mă calci, că-mi iau bocancii şi mă car pe-o creastă şi pupi uşa închisă.

 1. Asa este viata asta facuta…ne folosim unii de altii atata timp cat putem. Noi am mai discutat si in privat si ca si tine de multe ori m-am simtit ” folosita” sau am simtit ca mi-am cumparat prieteniile. Am ajuns si eu la concluzia ca toti cei din viata mea sunt doar trecatori, care poate vor mai poposi pe la mine sau nu .

 2. Inainte ma deranja ca sunt folosit pentru diverse interese personale, dar acum nu. Chiar spun: Ia si ma foloseste cat poti de mult.
  Daca constientizezi si accepti acest lucru, viat poate fi mai frumoasa si te poti bucura mai mult de fiecare lucru.

 3. Cita dreptate …dar este uman si normal sa fie asa in viata totul e posibil ,si daca esti pregatit ,poti traversa usor toate evenimentele bun articol. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.