Home ce fac eu Vreau sa fiu Curva, Sclava Ta

Vreau sa fiu Curva, Sclava Ta

4 min read
2
0
760
The silence slave

Vreau sa fiu Curva, Sclava Ta.

Astfel de mesaje primesc periodic pe e-mail sau pe YM. Foarte multe dintre voi credeti ca e gluma, dar nu este. Nu poti spune unuia ca mine ca faci obsolut orice vreau, ca vrei sa fii curva sau sclava mea. Este un lucru periculos si nesabuit din partea ta. Niciodata, absolut niciodata sa nu spui unei persoane cu o Minte Bolnava asa ceva. Rezultatul mai mult a sigur nu iti va place.

Chiar asta seara discutam cu o domnisoara despre acest lucru. Vrea si ea ca si multe altele sa devina sclava mea sexuala. I-am explic ca au fost fete care dupa o saptamana cu mine au plans zile intregi. Unele nici acum nu vor sa mai auda de mine. Mai sunt si cele care intradevar stiu ce inseamna sa fii o sclava in adevaratul sens al cuvantului. Cu acestea sunt inca prieten si din cand in cand ne mai intalnim.

A fi sclava sexuala nu inseamna doar sa iti bag pula cu forta in gura si sa om tin acolo pana sufoci sau sa ti-o bag in cur atat de cu atata putere si adang ca te pisi pe tine de durere. O  sclava sexuala nu are drepturi, nu poate zice Nu la nimic. Daca prin absurd spune acest cuvant va fi aspru pedepsita.

Asa ca aveti girja dragele mele ce va doriti. Sunt on om cu o minte bolnava cand e vine vorba de sex, pervesiuni si uneori  nu se opreste aici. Ca mine sunt foarte multi in lumea asta. Eu reusesc sa ma controlez, sa imi controlez foamea de sadism , de tortura, insa altii nu.

Inainte de a vrea sa devii o curva, sclava iti recomand sa te informezi ce inseamna acest lucru. Vei gasi pe internet destule informatii si daca tot mai vrei sa incerci atunci ma poti cauta .

Odata ce ai intrat in joc nu poti acuza de nimeni pe STAPANUL tau. Te-ai oferit de bunavoie si nesilita de nimeni. Tu ai spus ca faci absolut orice , care in mintea ta oarecum limitata (fara suparare. nu e spus cu rautate) poate insemna cateva lucruri absolut normale. Insa in mintea bolnava a STAPANULUI tau poate insemna N lucruri foarte rele si grave.

NU te poti supara pe el,  ca te-a abuzat, ca te-a violat atat el cat si amicii lui. De asta trebuie sa ai mare grija cand te ofeti total cuiva si spui FAC ABSOLUT ORICE.

Recomand ca inainte de a incepe sa stabilesti cateva reguli, altfel vei avea surprinse neplacute.

oral_slave_2.pngoral_slave.jpgslave15.jpg

[subscribe2][contentblock id=2 img=iframe.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

2 Comments

 1. Ciprian

  25 April 2013 at 11:41

  Incredibil de bine realizate pozele si explicative!

  Reply

 2. Stapan

  25 January 2017 at 16:31

  Caut:Sclava:50-65 de ani.
  Din/de pe langa… Constanta.
  Detalii…Telefon:0770181080.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …