Critica, Lumea de azi

wow… spala vase, face curat in casa, etc

au mereu faze din astea pe la fete cuplate sau maritate.

auzi draga, ce noroc are aia… are un barbat de milioane. spala vase, baga hainele la masina de spalat, face curatenie in casa, ii face de mancare…. etc.

de parca un barbat bun numai in asta se vede. ele altceva nu vad. chiar nu le support pe astea.

Incoming search terms:

12 Comments

 1. parca ar vorbi despre electrocasnice si despre functiile lor “auzi fata, ce robot de bucatarie si-a luat aia de la etajul 2, toaca carne, face milkshake, sparge gheata, ea nu mai are nicio treaba …” :D

  1. chiar…..
   nu am auzit nici una sa vb cat de mult o iuibeste, cat d ebun e la pat, cat de fericita o face, etc…
   pana la urma cred ca la asta se rezuma totul `pentru a impresiona o femeie

 2. Stai linistit ca sunt si barbati care spun “aia face si drege ,aia in fiecare seara face si nu mai zice nu ,il astepta cu masa pusa ,nu astepta sa-i faca el piata ” etc etc ….
  Apropos de ce spuneai mai sus …da e vorba de o generalizare (majoritatea).

 3. Mi-am amintit un banc.
  Mare concurs de maşini de spălat:
  Primii, americanii.
  – Maşina noastră de spălat spală zece kilograme de haine cu doar cinci litrii de apă. Apoi le impezeşte, le stoarce şi le usucă. Consumă cât un bec de 40 de watt-i.
  Japonezii:
  – Maşina noastră cu doar 100 de mililitrii de apă spală douăzci de kilograme. Spală, stoarce şi usucă. Are un consum extrem de mic , funcţionează cu o baterie de ceas electronic.
  Românii:
  – Maşina noastră este şi mai specială. Consumă atâta apă de câtă are nevoie. Selectază hainele în funcţie de culori, le alege în funcţie de materialul din care sunt făcute, le spală pe fiecare la teperatra optimă trecută pe etichetă, le stoarce cu grijă, le întinde la uscat, le calcă, le ajează în dulap. Apoi face mâncare, face piaţa, îngrijeşte copii spală vase, face curăţenie şi multe altele. Nu consumă electricitate decât când se uitră la telenovele. Are un inconvenient însă. Trebuie f**ută din când în când.:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: